Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Kaśka

Bolące i swędzące sutki.

Polecane posty

Hejka. Mam pytanie odnośnie tematu nagłówka. Jestem w tej chwili dwa dni przed spodziewaną @. Od razu zaznaczam,że nie mogę wykluczać u Siebie ciąży, ze względu na to, iż preferujemy stosunek przerywany, który jak wiadomo nie jest żadnym zabezpieczeniem. No i mam @ zawsze jak w zegarku, bojawy - bolące piersi, bole brzucha i jajników. Noi w tym miesiacu nic nie odczuwam, oprócz jednej rzeczy - bolących sutków. Sa troszkę zaczerwienione, ale to moze od dotykania ich , gdy mimo wszystko sprawdzam czy dalej tak bola. Czasem bol czuje nawet jak ich nie dotykam. Bolu brzucha nie mam wcale co dla mnie jest rowniez dziwne. Piersi moge ściskac, wyginac i nic.. Nie wiem skad ta zmiana. Czy mozliwa jest taka przemiana? Do tego mam wrażenie, ze sutki troszke swedza :| Moze to jakas choroba? Jakies zapalenie? Albo ciaza?

No ale kto powiedzial,ze ja sie tak zabezpieczam? Po prostu jest przerywany i juz. Jakby byla ciaza to w naszym przypadku nic sie nie stanie. Ale to inny temat. No tylko zastanawiam sie wlasnie nad ta zmiana...

Gość a jakze
mnie bolaly w ciazy jak diabli od samego poczatku az sterczaly nonstop i podobnie mialam przy tabl.antykoncepc.tuz przed okresem

Gość mnie zawsze
bola przed okresem, smiac mi sie chce,gdy zdejmuje biustonosz. Mam wtedy wrazenie,ze jak kamienie spadna na podloge;)

Gość przed okresem
to normalka u mnie

Gość a jakze
roznica polega na tym czy bola cale piersi -sa jak kamienie czy sutki sterczace i bolace jakby z zimna,przechodzi w nich prad?

Gość a jakze
Spoko nie martw sie to nie choroba zadna ani zapalenie -albo tak masz nietypowo przed okresem albo ...ciaza za pare dni sie okarze

Gość a jakze
tez sie okarze na co ten bol brzucha wyjdzie!

Gość a jakze
A mnie jak bola piersi to taki masaz duzoooo pomaga daje ulge jak rowniez "sposzczenie z krzyza"

Gość easy_a
A co jesli raczej nie ma mowy o ciazy? Nie mialam stosunku jako takiego, tylko same zabawy ale bez seksu.. a mam plodne teraz. Nie ma wiec tez mowy o okresie. A sutki strasznie bola przy dotykaniu, swedza, do tego sa nabrzmiale i sterczace... Co to wtedy moze byc?