Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalinska

pieszczoty

Polecane posty

Gość natalinska

jakie pieszczoty faceci lubia najbardziej???

Gość ona taka jakas
to zalezy od faceta... Probuj a sama zobaczysz co mu sprawia najwieksza przyjemnoac ... albo zapytaj :) ale nie rob nic na co nie masz ochoty :) A na jakim stadium zycia erotycznego jestescie?

Gość fdser
mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość natalinska
na poczatkowym:]

Gość natalinska
z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi:]

Gość natalinska
i małe podpowiedzi;]

Gość ona taka jakas
a mozesz napisac ile masz latek? zaraz postaram ci sie troszke podpowiedzic... tylko na prawde nie rob nic na sile... rob delikatnie to na co masz ochte i sprawdzaj jak na to reaguje :)

Gość ona taka jakas
a mozesz napisac ile masz latek? to twoj pierwszy facet? a ile on ma latek i czy kestes dla mniego pierwsza partnerka

Gość natalinska
19 ,to mój drugi

Gość natalinska
tez ma 19 i tez nie jestem jego pierwsza partnerka

Gość lol...
uszy, sutki i brzuch - mój jest tu najwrażliwszy. z tych miejsc na "początkowym" stadium znajomości :D

Gość ona taka jakas
ups :P to jestem mlodsza od ciebie :P moj tez drugi facet... i nie wie m czy wypada zebym cos doradzala w takim ukladzie...

Gość natalinska
heh to nic, i tak mozesz cos podpowiedziec;]

Gość ona taka jakas
moj facet po prostu kocha sie calowac... ja az tyle nie lubie :( ale on moglby to robic calymi godznami nie wiem czy wszyscy tak maja :P pozaym podczas calowani moja reka gladzaca jego kark albo jak go trrzymam podczas calowania za krotkie wloski z tyl glowy... gladzenie po brzuszku... podczas calowania mocne trzymanie za posladki :D nie wspomne ze faceci kochaja seks oralnny :) ale do tego trzeba sie przelamac i tez tego trzeba chciec :) wtedy jest super :) pozatym uwielbiamy na sobie lezec i sie calowac :D

Gość natalinska
mój lubi długie pocałunki a ja jednak nie zawsze:/

Gość natalinska
hm nurtuje mnie to czy on dotyka twoich piersi gładzi je masuje?? bo mój narazie jednak sie powstrzymuje

Gość ona taka jakas
no wlasnie ja tez nie zawsz przepadam za pocalunkami ale jak mam wolna chate i moze pokulac sie po luzeczku to to uwielbiam... on wie ze nie znoasze sie calowac w miejscach publicznych, na ulicy itp wtedy mam z tego zero przyjemnoaci :( on najchetniej kradl by mi buziaki gdzie tylko sie da

Gość ona taka jakas
piersi? uwielbiam jak t robi :) on tez to wie :) paluszkami gladzi ssutki, glaszcze, dotyka... lize dookola ssutka, ssie je :) mniam ja to uwielbiam :)

Gość ona taka jakas
zacznij z nim rozmawiac co jemu sie podoba a co tobie :) polecam zabnbawe w sms :) opisujci sobie na co macie ochotoe i jak a pozniej mozna sprobowac :) ja zazwyczaj po prostu wkladam jegolapki tam gdzie tego chce :)

Gość natalinska
mysle ze z tym kierowaniem jego rekami tez dobry pomysł

Gość natalinska
minetki i palcówke masz a soba?? takz ciekawosci pytam

Gość ona taka jakas
mozesz mu takze szepnac do uszka to i owo na co masz ochte :) Ja tam strsznie lubie jego pocalunki, pieszczace mnie delikatnie rece... a moj strasznie lubi byc calowany i lizbany po szyi ale nie wiem czy wszyscytak maja :P

Gość ona taka jakas
nie mam :( moze mnie rozebrac do majtek i mam zaero oporow ale tego nie pozwolilam, a chial... powiedzialam ze potrzebuje czasu zeby sie przelamac... za to nie mam najmniejszych oporow zeby mu piescic peniska ustami... strasznie to uwielbia :) tzn na poczatku wiedzialam ze tego chce choc wprost mi nie powiedzial ale mialam straszny problem zebvy sie przelamac, ale przelamalam sie byl tak zachwyccony :) powiedzial ze marzyl o tym ale nie liczyl ze to spelnie :) a moze sama sie podzielisz czyms ciekawym co lubicie?

Gość natalinska
jestesmy własciwie na poczatkowym stadium,wiec pocałunki lizanie ale jeszcze zadnej minetki,lize jego uszka jezyczek potrafi wszystko ja tez to uwielbiam , dotyka palcami mojej muszelki ale to narazie przez ubranko...,

Gość natalinska
lubie jak jego noga znajduje sie pomiedzy moimi udami ale to chyba kazdy lubi i to swoiste pocieranie sie;]

Gość potrishka
Moj facet bardzo lubi byc głaskany po karku, moze nie tyle głaskany co drapany :). Ale tak delikatnie ;). Ogólnie gdy jestesmy we dwoje to sie nie kontroluje, moje ręce wędrują bezwładnie po jego ciele, wszedzie :). Mam do Was pytanie, spotkałyscie sie z czyms takim ze Wasz facet bierze Wasza rękę i dotyka nią penisa? Mnie sie to kilka razy zdarzyło, byłam zaskoczona i nie wiedziałam co robic ;). Jak go wtedy piescic?

Gość natalinska
tez sie zastanawiam jak go zręcznie piescic????moze koledzy doradzą:]

Gość natalinska
jezeli bierze twoją rekę to sie widocznie tego domaga:D

Gość ona taka jakas
ech nozka miedzy udkami jest super... ostatnio mu pozwoolilam dotykac muszelki przez ubranko, powoli sie przelamuje nastepnym razem jak zostaniemy sami pozwalam sie pozbyc majteczek :) ja tam uwielbiam jak lezymy nasobie i calujemy sie chociaz wole lezec na nim i poruszac boderkami ... on sie strasznie wtedy podnieca a ja przy tym teez czuje sie strasznie podniecona jak jego penisek ociera o moja muszelke nawet przez ubranko... juz nie jedne majteczki zmoczyl tak sioe szybko podnieca i ma wytrysk :D

Gość ona taka jakas
ja zawsze go reka gladzilam po brzuszku ruszalam gumke od majtek spodenek... czekalam kiedy nie wytryma i sam mi tam wlozymoja reke :) bo sama tez nie bardzo wiedzialam co i jak :) teraz juz troszk sie nauczylam i sama lapkom potrafie go doprowadzic do wytrysku :) Ale on stanowczo woli jesli robie to ustami :) a on wie ze to lubie :)