Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalinska

pieszczoty

Polecane posty

Gość ona taka jakas
---> potrishka powiedz zeby cie nauczyl :) szybko sie polapiesz :) szepnij mu do uszka ze chcesz mu sprawic prrzyemnosc tylko chialabys zeby ci pokazal:) niech cie przytrzyma raczke :) a jak cos nie tak to powie jak inaczej :)

Gość natalinska
delikatnie masowac??prosze o jakies wypowiedzi kolegów??:]

Gość potrishka
Mi tez sie to spodobało tylko nie wiem dokładnie jak mam ruszac rękę zeby bylo mu dobrze:(.

Gość ona taka jakas
pozatym oni maja swira na punkcie swoich peniskow :) trzeba im mowic jakie sa sliczne i jak bardzo je lubicie :) beda zachwycei :) zreszta facetom straszna przyjemnosc sprawia pieszczenie penisa :) a i wszyscy maja kompleks i mysla ze sa za male.. tylko ze jakby mieli za duzo to to sprawia kobiecie czesciej bol niz przyjemnosc...

Gość Portishka
ona taka jakas-->> dzieki :). Wypróbuje dzisiaj Twoje rady ;).

Gość ona taka jakas
zamknijcie go w raczk :) tak jakbyscie kij trzymaly i delikatne ruchy gora dol, coraz szybciej :) beda zachwceni :) ale najlepiej porozmawiajcie z nimi i poproscie o pomoc :) albo zacznijcie niesmialo go palcami dotykac :)

Gość ona taka jakas
---> Portishka tylko uwzaj nie wszyscy lubia to samo to co jednemu sie bardzo podoba innemu nie koniecznie... trzeba szukac z biegiem czasu sie zauwaza co im sprawia przyjemnosc.. i na prawde rozmawiajcie o tym z facetami... ech sama nie mam duzego doswiadczenia.. ale uczenie sie tego co nam sie podoba i co lubimy mi sie bardzo podoba :)

Gość natalinska
dzienk za te wskazówki, diabeł tkwi w szczegółach:]

Gość potrishka
Ja juz kilka razy robiłam własnie tak jak radzisz, brałam w reke i góra dol :). Wydaje mi sie ze mu się podobało:). Ale masz racje, poprostu z nim porozmawiam jakos tak delikatnie, jak juz bedzie odpowiedni klimat to go podpytam ;).

Gość ona taka jakas
klimat? jak jestescie sami, odprezeni, masz na to ochote, piescicie sie... wtedy szepnij mu slowko jesli jest facetem to ci pokaze co chce :) a na spokkojnie tez radze poerrozmawiac :):):) jesli nie masz odwagi pytac wprost zapytaj w sms :)

co do zaspokajania partnera ręką - jest to najtrudniejsza technika, ponieważ i faceci, i kobiety masturbują się ręką i sami wiedzą najlepiej, jak chcą... wyczucie rytmu, nacisku, intensywności pieszczot jest często trudne, czasem - niemożliwe wręcz, jeśli facet np. jest przyzwyczajony, że tylko w ten jeden sposób doprowadza się do orgazmu ręką. dlatego - spytaj, jak lubi. bo sama możesz nigdy nie zgadnąć i tylko popaść w kompleksy... ;) mój mi pokazał i jest super :)

Gość ona taka jakas
wystarczy wykazac troszke checi i sprobowac a sami pokaza :) Nie wiem mi sie samej nigdy nie udalo sobie dobrze zrobic raczka :( i mam straszne opory zeby pozwolic facetowi sie tam piescic jezyczkiem czy paluszkami... tylko faceci i kobiety to co innego... kazdy facet probowal sie masturbowac i na peno latwiej im przychodzi osiagnac szczyt rozkoszy niz nam kobietom (

Gość natalinska
kochana a uzywałas keidys tamponów??:]

Gość natalinska
ja sobie najlepiej dobrze robie w wannie, a jak do tego mam płodne dni to rewelka:D

Gość natalinska
mam pytanko,czy któras z was robiąc loda połyka sperme??jestem w tym zagadnieniu zielona wiec prosze o podwpowiedzi

Prawda jest taka, że każdy zna swoje ciało najlepiej i wie co mu sprawia przyjemność, więc tylko szczera rozmowa potrafi to załatwic. A prawda jest taka, że wiekszość facetów uwielboa pieszczenie członka i kazdy z nas jest wzrokowcem, najlepiej jak laska patrzy się w oczy i jest na na dole. Taka juz nassza samcza natura. Ja osobiście uwielbiam moją żone lizać po cipce, wsadzać jej tam palce, lizać po pupie, po stopach, po plecach i po karku i uszach.Dobre też jest draznienie sutków penisem

Gość ona taka jakas
tak wiem przy aplikacji tamponow mozna troszke sie podniecic :) ogolnie chyba kwestia podniecenia zalezy od naszego mozgu... dlatego nie udalo mi sie zaspokoic samej siebie :( Jak robilam pierwszego lodzika to zeby sie przelamac poosilam zeby zamknal oczka i nie podgladal, jakos tak sie przelamalam bylo mi latwiej :) wiem zefaceci to wzrokowcy i strasznie mu ograniczylam doznania ale teraz to robie patrzac mu w oczy :D A co do spermy pierwszy raz czesc przelknelam reszta poleciala na niego... Ale nie smakuje to rewelacyjnie :( tzn ta kropelke podczas pieszczot da sie przelknac taka slona... ale takie ogromne ilosci cieplej spermy sa nie do przelkniecia :( Coinnego jak by sie codziennie seks uprawialo, ale jak on sobie sam dobrze nie robi a my mozemy pobroic raz na tydzien czy 2 to jest masa spermy

Gość ona taka jakas
ech ja tez mam dni plodne... wczoraj mialam taka straszna ochote na niego i na pieszczoty... niezle rozrabialiismy :) i zobacze go dopierojutroo... znow porozrabiamy....

Gość qwsdfjhgf
up up