Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anca

spierzchniete usta

Polecane posty

macie jakąś receptę na pierzchnięcie ust?? Nie wiem skąd mi się to wzięło..walczę z tym juz od miesiaca..nigdy nie mialam takiego problemu ale to jest już wkurzajace. Ciagle usta jakby w skorupce naookoło!!!!! Nie pomaga miód,wazelinowa pomadka...co robić???

Gość mokra łapka
Posmaruj szczoteczkę do zębów balsamem i wymasuj spierzchnętą skórę. Potem połóż na usta waciki nasączone aloesem . Powinno pomóc :)

Gość zolta kaczuszka
popieram forumiowiczke wyzej ;]

Gość kuzka
a ja bolecam balsam do ust tisane. U mnie wystarczy, że wieczorem, przed snem, pozmarują nim usta, a rano już są normalne.

aloes to chyba nie jest dobry pomysł ,strasznie wysusza i baaaardzo piecze...balsam tez niewielką ulge przynosi....:((((

Gość wyglada na to
ze musisz wciagac wiecej lodzikow :)

Gość usteczka
najlepszy jest miód!!!!!!!!!!!!! posmaruj ustamiodem pere razy i poczujesz róznice

Gość miodzik
is the best

Gość MissFoch
ja od miodu wole tisane.

Gość krem NIVEA najlepszy

bierzesz jakas miekka szczoteczke do zebow, moczysz usta woda i trzesz ta szczoteczka wargi. to taki jakby peeling oraz poprawia ukrwienie warg. nastepnie naloz gruba warstwe miodu (nie zjadaj jej, nie scieraj) i chodz po domu, po jakiejs godzinie ci ten miod sie wchlonie. nastepnie w kazdej wolnej chwili uzywaj tego miodu, albo balsamu tisane albo masci witaminowej z wit. A . trzymam kciuki!

Gość tekannnne
może pójdź do dermatologa,bo pierzchniecie ust jest min. objawem atopowego zapalenia skóry,jak do tego masz b. wrażliwą skóre i skłonną do alergii to może być to atp i wymaga to specjalnych kosmetyków

Mnie bardzo pomógł balsam z jaśminem, róża i mleczkiem migdałowym z Bielendy, naprawdę skuteczny jest. Seria naturalna Eco Nature