Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka_

test ciazowy HELP

Polecane posty

Gość malinka_

okres spoznia mi sie ponad miesiac. zrobilam jakies 2 tyg temu test plytkowy .jak wlalam mocz z pipety to ta plytka tak nasiakala i od razu pojawila sie 1 kreseczka.po tygodniu taki sam test i tak samo od razu 1 wielka krecha.Czy tak wlasnie to przebiega? czy ta kreska pozniej powinna se pokazac tak jak jest napisane na ulotce po 3 minutach?

Gość kikoooo
Malinka!!mam tą samą sytuację!zrobiłam trzy testy-wszystkie negatywne!a okresu od tygodnia nie widać..nawet nie mam objawów, totalnie nic mnie nie boli,a zwykle na kilka ndni przed-skrecało mnie z bólu. Tak sobie mysle,ze w pon chyba pojade do ginekologa, bo nic innego mi chyba nie zostalo!a takie czekanie mnie dobija;/

Gość malinka_
oby te testy nie kłamały

okres spoznia ci sie miesiac a Ty zamiast isz do lekarza pytasz na kafe?? dziewczyny jesli okres sie spoznia ponad 2 tyg. nalezy isc do ginekologa, mozesz tez zrobic test z krwi, myslisz ze tu ktos postawi diagnoze?!

Gość malinka_
tzn to było tak ze wziełam postinor i po tym postinorze mi sie tak spoznia..wszystcy mi mowia ze to normalne do lekarza ide we wtorek i sie strasznie boje