Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue15

CHUDNIEMY PO 20MIN. TRENINGU - PRAWDA???

Polecane posty

Gość blue15

Chcę trochę wyszczuplić brzuch i dotychczasowe ćwiczenia jakie robiłamnie przynosiły żadnych skutków, na pewno trwały one krócej niż 20 min. więc to prawda? Ale z drugiej strony jak mam ćwiczyć? 20 min. bez przerwy robić brzuszki? Czy z przerwami? ale czy wtedy będzie już ciągłość tych 20 min?:o Poradzcie mi coś drogdzy kafeterianie:)

Gość blue15
możesz coś więcej na ten temat napisać? aerobowe czyli jakie? wybacz ale ja się nie znam:)

aerobowe inaczej cardio do tych zaliczaja sie-biegi,marszobiegi,cwiczenia na stepperze(nie mylic ze steppem),elipsie,rowerku

Gość blue15
aerobiczna 6 wildera to brzuszki, jak sama nazwa wskazuje to brzuszki też są raczej aerobowe, ale według Ciebie brzuszków nie dotyczy ten minimalny czas 20 min do schudnięcia?

przez pierwsze 20 min treningu organizm spala zmagazynowane w mięśniach węglowogany, potem pół na pół - węglowodany i tłuszczxe, dopiero po 40 min spala głównie tłuszcz.

ale a6w nie jest metoda na schudniecie tlyko rzezbe! cw silowe nie sa na odchudzanie tylko na rzezbienie ciala dlatego do nich nie dostosowywuje sie koknretnej bariery czasowej od kiedy zaczynaja dzialac