Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popękana skóra

ŚWIERZB??? Jak wygląda, miał ktoś???????????????????????????? POMOCY

Polecane posty

Gość popękana skóra

Zauważyłam, że pęka mi skóra między palcami dłoni i lekko swędzi. Co to może być? Domyślam się, że mogłam się tego cholerstwa nabrać w autobusie, wiadomo trzymanie sie za uchwyty w upale + pot bleeee:O

Gość missmarta
to mogą być zwykłe potówki, też mi się takie robią: drobne, jakby czymś wypełnione krosteczki na palcach, zwykle na ich bokach. trochę swędzą, zwłaszcza podczas upałów. mojemu facetowi to podczas upałów skóra między palcami się łuszczy - ale to też nie świerzb. nie każde swędzące krostki to świerzb: raz mi się zrobiły takie na stopie, przelękłam się i od razu poleciałam do dermatologa. pani pokiwała nade mną litościwie głową, powiedziała, że to jakieś zwykłe podrażnienie i zapisała maść łagodzącą świąd. od tamtejpory nie mam obsesji świerzbu.

Gość świerzbowiec ryje w skórze
korytarze to nie są swędzące bąble :P Wybierz się do dermatologa to sie dowiesz co to jest.

Gość popękana skóra
no to świerzb na pewno nie jest, moj mama miała podobne jak pracowała w kiosku i miała ciągle kontakt z pieniędzmi, ale jej samo przeszło, ja też po dermatologach nie bede biegać, szkoda zdrowi, czasu, pieniędzy, dzięki za posty:)

Gość sylwusiaaaaaa
swiezb to sa robaki pod skura