Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa___

male krostki i chropowata skora na przedramionach!!!

Polecane posty

Gość anonimowa___

co to jest?? zrobilo mi sie od jakiegos czasu i nie wiem jak to zwalczyc:( pomocy

Gość a mialo byc tak pieknie
maja tak 2 moje kolezanki ale nei wiem dlaczego

Gość anonimowa___
jakas przyczyna musi byc,ja juz mam obsesja na punkcie tego czegos:( nie wiem co z tym robic,chyba pojde do dermatologa.... albo jakims hormonem sie posamruje

Gość na skórę
Witamina A + E.

Gość anonimowa___
ta skora jest tez jest taka jakas sina,i te chropowate zgrubeinie...to az tak sie nie rzuca w oczy ale mnie to dobija bo to nie jest normalne!!::(

Gość missmarta
ja mam od zawsze chyba, a w każdym razie odkąd pamiętam, krostkowatą skórę na ramionach: takie nieduże krosteczki, może nie bardzo je widać, ale w dotyku czuć. są okresy, gdy znikają, ale zazwyczaj są. w zasadzie przyzwyczaiłam się do nich, nie stanowią dla mnie wielkiego problemu, ale gdybym mogła się ich pozbyć to jak najbardziej. żaden dermatolog nigdy się nimi nie przejął, stwierdzano, że takie właściwości mojej niedoskonałej skóry:(

Gość anonimowa___
ja sie chyba wybiore do dermatologa,bo to musi byc jakas choroba..nie wydaje mi sie zeby to bylo tak po prsotu,bez przyczyny:(

Gość oooooooooooo
moje trwalo ok 2 miesiecy

Gość anonimowa___
na udach z tylu tez mam troche!! musze sie w wapno zaopatrzyc mja tego miejsca w ogole nie balsamuje zeby sobie nie zaszkodzic,nie wiem juz co z tym robic! moze hydrocortisonem,ale nie wiem czy hormon w kremie mi tego nie pogorszy:(

Gość plumencja
ja mam tak od kiedy pamietam, dermatolog powiedzial ze to po prostu taki "typ skory" zadne masci, oklady nic nie pomaga...trzeba sie nauczyc z tym rzuc...choc chcialabym miec taka gladziutka skorke ah..

Gość plumencja
hehe...dopiero przeczytalam powyzsze odpowiedzi..missmarta ma chyba tak samo ;)

wiecie co to jest z mieszkami cos nie tak wlosowymi ;) robcie kilka razy w tyg peeling na ramiona ( ew uda) badz masujcie szorstka gabka a potem grubo balsamu nawilzajacego badz ujedrniajacego, to naprawde pomaga , juz po tyg zauwazycie roznice, pozdrawiam :)

mozesz nie miec albo wydawac Ci sie ze nie masz ale mieszki sa :P zel peelingujacy dziala malo inwazyjnie ze tak powiem:) nie wiem co akurat wy macie na lapkach ale na male czerowne chropowate krostki to co mowie na pewno pomaga i ja tez chcialam tylko pomoc Wam :)

Gość gość
Takie krostki robią dsię dla alergików