Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackRose

Dobry, niedrogi błyszczyk...

Polecane posty

Poszukiwany dobry, niedrogi błyszczyk o ładnym zapachu i smaku... i oczywiście długotrwały... co polecacie?

Gość avon ok 16 zeta

avon nie kupię nigdy w życiu! Zawiodłam się już wiele razy na ich kosmetykach...

Super sa inglot takie w tubkach. Tubka jest naprawde duza, blask oszalamiajacy po prostu (taki fajny mokry). Swietnie pachna te blyszczyki, smak tez nie jest najgorszy (fakt troche gorzki jakby czasami, ale to zalezy od tego gdzie akurat jezykiem dotkniesz-smieszne ale to prawda). No i jest tani ok 10 zl. Polecam goraco, ja mam w tej chwili bezbarwny (w tubce taki przejrzysty roz)o zapachu agrestu i jest suuuper;)

Gość dżasta80
Oceanic AA - fajne błyszczyki o różnych smakach, np gumy balonowej , ok 9 zł (tubka) Sensique - dostępne w drogeriach Natura, ok 7 zł (pędzelek)

Gość w rossmanie
są takie błyszczyki w kształcie serduszka są fajne i ładnie pachę a kosztują niecałe 3 zł polecam ;)

Gość w rossmanie
nie w kształcie serduszka a kwiatuszka przepraszam za przejęzyczenie;):)

a ja szukam nie dość że dobrego i niedrogiego to jeszcze czekoladowego... help!

Gość dżasta80
czekoladowy - przychodzi mi do głowy manhattan (dokładnej nazwy nie pamiętam)- seria takich 'fikuśnych' smaków, np wata cukrowa, lemoniada noi jest też czekoladowy, w kolorze brąz oczywiście. tubka chyba 8 ml, cena 14 zł jest też czekoladowy w smaku i zapachu z avonu 'color trend'- różne kolory, ale dla mnie nie za bardzo dobra konsystencja, źle się rozprowadza. cena w promocji ok 8 zł

Gość tipsyangell
w rossmanie "wibo" - "glam shine" , są super -ok 7 zł. i pięknie pachną wiśniami.Albo "top choice" ok 5,5-6 zł są kakaowe i super nawilżają usta!

Gość xPoziomkax
Maybelline - Shiny Licious... mnóstwo kolorków... mój ulubiony :)

Gość Candy_Crazy_GIRLL
Smackers (www.smackers.pl) pachną genialnie, smakuja i są tanie. Ja za swój czekoladowy zapłaciłam 10zł, guma do zucia za 7zł. Wg mnie Smackersy są najlepszymi błyszczykami. Mam po nich zdrowe usta no i te smaki :) Cenowo to aż jestem zaskoczona taką jakością za dychę xD