Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamka

BYŁAM DZIS NA PLAZY I ZAŁAMAŁAM SIE

Polecane posty

Gość podłamka

bo miałam wrazenie ze nikt nie ma takiego cellulitu jak ja:( Nawet grubsze dziewczyny nie miały takiego jak ja.... nie wiem czy jestem przewrazliwiona czy taka do dupy. Ocechciało mi sie chodzenia juz na plaze

Gość TuliłeśMnieWramionachSnu
Powiem Tobie że jak byłam mała miałam wypdaek samochodowy no i teraz w wieku 19 lat mam na nogach blizne jedną długości 8cm i jeszcze dwie takie małe na kolanach obu.Mam ładne długie nogi i straszny problem ale w końcu zrozumiałam że przecierz nie będę się ukrywać dlatego zakładam pareo i nikt nie zwraca na to uwagi bardzo no chyba że ktoś zacznie się perfidnie przyglądać to zobaczy. I jakoś pogoziłam się z tym i jestem stałym bywalcem plaży gdy tylko mogę.:] Moim zdaniem to zależy od nas poprostu musisz się z tym pogodzić i już i nie rozpaczać i uwierz mi że każdy ma jakieś swoje wady ale trzeba się z tym pogodzić i żyć :)

Gość podłamka
Ja juz miałam normalnie obsesje i patrzyłam sie na nogi kazdej dziewczyny ktora przechodziła. MOze inni nie zwracają na to uwagi, tyle ze mi sie wydaje ze u mnie to bardzo widac

kup sobie pareo naprwdę dobra rzecz przynajmniej będziesz czuła się pewniej i swobodniej :)

zasłonisz swoje" mankamenty" na które pewnie ikt nie zwraca uwagi :PP

Gość to nie jest moj staly nick
KTOŚ musi być najcośtam...;) Nie przejmuj się tak, ludzie nigdy nie są idealni:D

Gość a ja na plaży
pozbyłam się kompleksów:) :)

Pewnie posłuchaj naszych rad i zmykaj na plaże w wolnej chwili

Gość podłamka
Porero mam:) ale kurde do wody nie bede w nim szła. Ja gruba nie jestem...ale mam dziwną buowe ciała. NIe jestesm ubita tylko taka galaretkowata Wiem dziewczyny ze powinnam to olać i nie pozbawiac sie przyjemności przez jakis cellulit, ale on mnie niestety jednak bardzo dołuje