Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewcia081

pytanko

Polecane posty

JUTRO ZACZYNAM BRAC TRZECIE OPAKOWANIE CILEST MOJ CHŁOPAK WYJECHAŁ JAK ZACZEŁAM BRAC WIEC NA POCZADKU KOCHALIŚMY SIE Z DODATKOWYM ZABEZPIECZENIEM .WIEM ŻE MOJE PYTANIE JEST GŁUPIE I Z TYSIĄC RAZY PEWNIE ZOSTAŁO ZADANE NA TYM FORUM NO CÓŻ ALE POTO TOI FORUM JEST ABY POMAGAC ALE JA MUSZE WE CZWARTEK LECE DO MOJEGO CHŁOPAKA I NADAL SIE BOJE BEZ DODATKOWEGO ZABEZPIECZNIA KOCHAC DO KOŃCA PROSZE POMÓCIE POWIEDZCIE MI TAK ŻEBYM PRZESTAŁA SIE BAĆ

Gość he-hep-he
nie drzyj tak ryjca, to ci moze ktos odpowie.

Gość yennfer22
sluchaj EWCIA081 zadna metoda anty nie jest 100% ale tabletki maja PRAWIE 100% pewnosci.Gdyby nie byly skuteczne to pomysl sobie ile niechcianych dzieci byloby na swiecie.Moim zdanie tabletki sa najlepsze, sama bralam i tez na poczatku razem z moim facetem mielismy opory zeby robic ,,to" do konca.Ale pozniej zaczelismy i jakos nie wpadlam.Musisz sobie to przetlumaczyc bo to tkwi w psychice widocznie bardzo sie boisz tego ze mozesz wpasc.Ale spokojnie mozesz sie kochac bez dodatkowego zabezpieczenia.Jest to teraz chyba najbardziej popularne zabezpieczenie bo jest skuteczne!!!!!.Glowa do gory.Pozdrawiam