Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie zęby moja zmora

nie za stara? aparat na zęby

Polecane posty

Gość brzydkie zęby moja zmora

mam prawie22lata nie jestem an to za stara? chciałabym jakoś wyprostowac zeby a dokałdnie to mam 2charaktersytyczne kły:( dwie trójski takie brzydkie wystajace :( meczę się z tym od dawna i orientujecie się ile kosztuje???

Gość ŻADEN wiek nie jest za stary
n aldne żeby,noś aparat i nie martw się1!!!Znam ludiz po trzydziestce ktorzy noszą aparat i nie przejmują sie tym!!

Gość moja
siostra zaczęła nosić aparat w wieku 24 lat, a jej ortodontka mówiła, że nawet kobiety po piędziesiatce je sobie zakładają, więc czym sie przejmujesz? - teraz to jest trendy :D

ja mam 36 lat i wlasnie jutro ide na konsultacje w sprawie aparatu,mam juz odpowiednie rtg.i moze juz jutro zrobia mi odcisk.To wy sie martwicie majac23 lata co ja mam powiedziec,ja sie nie przejmuje mysle ,ze nigdy nie jest za pozno na poprawe naszego samopoczucia i urody.Jutro napisze jak bylo.Pozdrawiam!

daaaj spokoj... tom cruise, agnieszka chylinska.. nosili aparat niedawno! a raczej juz maja za soba 23 wiosenki :] spokojnie zakladaj! i gratuluje decyzji! sama nosilam aparat i uwazam ze to naprawde cos niesamowitego jak to zmienia... ijak idealnie prostuje... powodzenia! i oby bylo wiecej takich jak ty :)