Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapka

ile czasu odrastają brwi???? i kiedy udać się do kosmetyczki???

Polecane posty

miałąm wydwpilowane 2 tygodnie temu już troche odrosły gdzie niegdzie ale tak ze mi się nie podoba. i ile czasu potrzeba zeby odrsły całkiem? tak zeby się do kosmetyczki udać i zeby zrobiła to profesjonalnie. a i mam jeszcze pytanko. jezeli mam wesele 12 sierpnia to kiedy powinnam się udac do kosmetyczki na jakieś tam zabiegi twarzy??? a no i jakie zabiegi mi polecacie? mam 17 lat. głupio się przyznać ale jeszcze u kosmetyczki na te różne oczyszczania nie byłam :o

Gość qqqqqqqqq
Nie czekaj az calkiem odrosna tylko wyrywaj je peseta. ja co 1-2 dni widze u siebie jakies odrosty, bardzo szybko mi odrastaja.

Gość DDDD
Nie polecałabym oczyszczenia twarzy, według mnie mi to tylko zaszkodziło na cere no ale...

ale chodzi o to ze ja mam źle wydepilowane brwii!!! i chce mieć wydepilowane przez kosmetyczke! równo i w ogole :o wtedy to sobie będę te odrosty usuwać.

Gość beciunia
idz do kosmetyczki!!!!!! to duzo nir kosztuje a zrobi ci to profesjonalnie, ja dawniej sama wyrywalam a jak sie teraz okazalo to po prostu nie wszystkie wlosy odrastaja i niestety nie mam teraz zbytnio ladnych brwi, nie sa takie jak powinny byc, gdzieniegdzie sa luki i teraz musez robic henne by te luki wypelnic, a brwi nie musza ci calkowiecie odrosnac, kosmetyczka i tak bedzie wiedziala ktore zostawic a ktore wyrwac

no ale zeby iść do tej kosmetyczki to muszą mi odrosnąć najpierw nie?