Gość naastolatkaaa25457 Napisano Lipiec 17, 2006 Hmm może zacznę od zębów..tzn zęba. Jakiś rok temu zaczęła mi się wychylać do porzudu górna "2". dopiero niedawno to zauważyłam na zdjęciach, szczególnie jak się uśmiecham:( Orientuje się ktoś ile kosztowałby aparat na tego 1zęba i po jakim czasie byłoby widać efekty? Teraz trądzik! Od 2 lat z nim walczę, byłam u dermatologa i nic...Nie jest to wielki problem, tak naprawdę to mam tylko kilka krostek...Ale okropnych, często takich, że jak dotknę to mnie boli i czuję to w okoicach tego pryszcza...takie dziwne:/ w każdym razie dermatolog nie pomógł. Punktowo używam maści cynowej, średnio pomaga. Miałam Benzacne, nie było taki złe...maseczka z garniera jest w miarę dobra...znacie jakieś fajne maseczki? Brwi...Hmm taki dziwny problem. Niby są proste. Tzn są proste jeśli się nie uśmiecham...przy uśmiechu prawa brew zdecywoanie "idzie" w dół, a druga pozostaje bez zmian..Może to problem złego wyregulowania?? Nie pisałabym o tym, gdyby tego nie było widać, ale to naprawdę jest wkurzające:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach