Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robić

facet z którym jestem już prawie 3 lata

Polecane posty

Gość co mam robić

dowiedział się że moim małym marzeniem w przyszłości jest opalać się nago na plaży i posiadać wibrator.... i się obraził na mnie .... nie odzywa się do mnie, bardzo go kocham i on też mnie kocha, ale jak powiedział nie spodziewał się po mnie takich słów ... A mi poprostu dokucza rutyna, zawsze robimy to samo dzień w dzień, czasem bym chciała jakiejś odmiany, ale widać że tylko ja :-( co ja mam zrobić?? zadzwonić do niego? przeprosić go?

Gość obraził sie
??? za co ? za to ze masz swoje fantazje ?? ile on ma lat - 16 ? nieee, 16 zaraz by sie podjarał i z ochota je spełnił, ten twój typ jest jakis dziwny :O

Gość co mam robić
ma 24 stwierdził że nie chce aby na plaży ktoś inny widział moje nagie ciało a wibratora mi nie kupi bo powiedział że to tak jakby on mi już nie wystarczał

Gość co mam robić
ma kompleksy i wiem o nich, staram się aby wybił je sobie z głowy, aby zaczął je zwalczać ale on nie chce

Gość co mam robić
nie wiem co mam już robić, przedwczoraj też się pokłuciliśmy, często się kłócimy i to zawsze ja pierwsza do niego pisze, a on milczy, nie ma odwagi do mnie napisac, a tak bardzo mnie kocha :-(

Gość co mam robić
napisałam smsa boję się odpowiedzi :-(

Gość co mam robić
odezwał się ... kocha... nie chce rozmawiać o tym, eh dam mu spokój, wkońcu nie można mieć wszystkiego :-( Proszę szanownych Modernów o skasowanie topiku Wszystkich dziekuję za wpisy

Gość gonzooo77
nago na plaży? przy innych ludziach, czy w odosobnieniu? jeśli w obecności innych to rozumiem Twojego faceta, też bym sobie nie życzył, aby ktokolwiek oglądał nago moją kobietę, to niedopuszczalne i nie mają nic do tego żadne kompleksy

Gość agattaa
nie masz ważniejszych marzeń? :p

Gość dobraliscie się
jedno durne i drugie durne