Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*PUR BLANCA*

RWA KULSZOWA !!! Jak radzic sobie z tym strasznym bólem?Miał ktoś?

Polecane posty

Zaczeło sie kilka miesiecy temu.Bol promieniujacy od lewego posladka w dol.Nawt w lozku ciezko sie przewracac na bok.Teraz od kilku dni zauwazylam ze zaczyna mnie bolec prawa strona.Coraz bardziej-czyli jest gorzej.Mi nawet chodzic jest ciezko...:( Mam 24 lata. Boje sie bo od przyszlego tyg.mam isc do pracy w markecie....boje sie ze zrobi sobie krzywde... Moze ma ktos lub mial podobne problemy? Jak zaradzic temu bolowi? Prosze pomózcie....

Gość rwa
ja miałam rwę kulszową, ale sobie z nią poradziłam za pomocą czopków tylko nie pamietam nazwy a jestem teraz w pracy.

a byłes u lekarza?jak dlugo u ciebie to trwalo? ja do lekarza nie za bardzo chce isc bo moj lekrz rodzinny jed do bani. mylalam predzej o ortopedzie i moze jkims rehabilitancie. Same czopki ci pomogly?

Gość rwa
też nie byłam u lekarza. Moja siostra leczyła się na rwę i oddała mi swoją receptę. Trwało to u mnie ok. 2 miesiące do momentu aż nie przyjęłam tych czopków i tylko one mi pomogły. Wcześniej miałam takie bóle, że opakowanie Ketonalu 100 nie starczało na dzień.

Gość rwa
zadzwoniłam do domu i mam już nazwę Piroxicam 20 mg w czopkach. Tyle że chyba są na receptę więc wizyta u rodzinnego nieunikniona chyba że załatwisz sobie w aptece. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia 🖐️

dziekuje ci bardzo:) sprobuje zalatwic recepte boje sie tylko ze jak pojde do pracy to cos mi sie stanie....wiadomo jak to w sklepie...dzwiganie....schylanie....itp.... nie chce ledwo zaczac pracy i od razu zostac z niej usunieta:( a moze znasz jakis cwiczenia na ta rwe?albo cokolwiek? Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam🌼

Gość rwa
niestety nic nie wiem na temat ćwiczeń. Brałam tylko te czopki i na drugi dzień już była poprawa. To mi wystarczyło, ale weź całe opakowanie do konca

Gość janka007
moja mama miała rwę kulszową, bardzo długo ją to bolało, nie mogła chodzić, brała przeróżne leki, smarowała nogę różnymi maściami, ale w końcu kupiła tabletki które jej pomogły, teraz wyjechała a noga wcale nie boli, nie pamiętam jak się nazywały te leki ale w niedzielę mogę napisać bo się dowiem

Gość Janka000
Już mam , moja mama brała tabletki Naproxen, one są na receptę, ale w aptece sprzedali jej bez recepty. One pomagają na 100% na pewno. Trzeba je brać dopóki ból całkiem nie minie. Moja mama miała rwę kulszową strasznie, ale to strasznie, przerażająco bolesną, nie mogła chodzić, to trwało kilka miesięcy, ale kidy kupiła te tabletki, to brała przez ok.2 tygodnie i jej przeszło całkowicie.

Gość Janka000
A i po tych lekach lekach moja mama pojechała do pracy przy zbiorach i już nic jej nie boli.

Gość sluchaj mnie
ja miałem żarłem ketonal forte i rozwaliłem sobie żołądek schudłem , zapisałem się na basen to bardzo pomaga. Cwicz miesnie pleców i brzucha to ci przejdzie