Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figa2005

Tipsy i wtapianie ozdób

Polecane posty

Mam wtopiony brokat w tipsy żelowe chciałabym się dowiedzieć jak mam go usunąć ponieważ mi się znudziła.Nie chce iść do kosmetyczki bo nie mam jeszcze dużych odrostów , a do kosmetyczki chodze tylko na wypełniania.

Gość misiaczkaaaa
nic nie zrobisz, w topiony w żel to juz tak zostanie, znudzily ci sie? to je zamaluj jakism lakierem

Gość stylistka-gliwice
Zmień kosmetyczkę skoro wykręca Ci takie numery. Ja zawsze pytam czy ozdoby mają być na stałe-powinna była zrobić naturalne i zostawić żebyś sobie sama pomalowała jakimś lakierem z brokatem. A swoją drogą- nie ma to jak takie niezdecydowane małolaty, mające za dużo kasy od rodziców i biegajace robić tipsy - oto co potem z tego wynika => "znudziły mi się, ojej i co teraz?" nic,męcz się za własną głupotę i kaprysy.

wtopione ozdoby są na stałe ... jak chcesz ich sie pozbyć to pomaluj je na ciemniejszy kolor (żeby brokatu nie było widać) albo usuń tipsy bo innego wyboru już nie ma :P.

Gość przyszła oficjalna kosmetyczka
kosmetyczka zrobila by to tak: trzeba spilować warstwe żelu z brokatem (czyli w zasadzie caly zel ) i nalozyc nowy żel .Proponuje teraz naturalny french bez ozdób które sa wypukłe lub wogole sobie odpuscic paznokcie. paznokcie żelowe są dla osob ktore wiedza czego chca, chca miec zadbane ładnie i schludnie wygladajace paznokcie a nie maja za duzo czasu by je np co kilka dni malować i zmieniać wzorek.Tak wiec osobom niezdecydowanym potrzebuacym zrobic paznokcie ze wzgledu bo tak, lub bo inni maja, bo sa modne radze sobie odpuscic, bo predzej czy pozniej sie znudzą.A szkoda czasu kosmetyczki i szkoda czasu oraz pieniedzy tych osob .pozdrawiam