Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emkaśka

Ubrania nowe z bazaru czy markowe z ciucholandu?

Polecane posty

Gość londonka cey kitch
DZiewczyny jak możecie nie wierze że wydajecie 1oo, 75 200 itp na szmaty w markowcach !!!po co wam to???moda to tak inaczej wygoda swoboda, ładność stylowość a nie że np.w tym sezonier sa modne drewniaki w stylu lekarskim?/helloł posłuchajcie tu nie chodzi o mode sezonową tu liczy a przynajmniej u mnie styl i osobowość ,Ubierajcie sie tak jak wam sie podoba a noie jak chcieliby inni!!! zapamiętajcie ja sama se szyje i wszystkim szczęka o pada ale trzeba miec do tego dryg ,sprubujcie moze sie uda . a jeśli nie podoba wam sie moje zdanie to chodżcier sec w rzeczach sklepowych jak hm i reserved tylko zeby nie bylo :o kkku a ma ta sama koszulke co ja. bo mozecie miec niepowtarzalne pozdrówkkkaaaasz!!!$$$$ kkasz!!!

Gość lumpexiara
ttaaa to prawdxa tera nastała moda na secondhandy

Gość vgjhvj
od roku odwiedzam sklepy z ciuchami używanymi i muszę przyznać ,że jestem mega zadowolona. świetna jakość niskie ceny. Nie ograniczam się jednak tylko do tych sklepów w sieciówkach tez kupuje jak są wyprzedaże to można się obłowić za fajna kasę chociaż jakość już jest gorsza niż w lumpexach. Ciuchów z bazaru już raczej nie kupuje bo są obecnie drogie- przynajmniej droższe od tych w sieciówkach a jakość straszna. Poza tym nie wiem jak wy ale ja od razu rozpozn*****adziewie i od razu wiem że to chłam od "chińczyka"

Gość gość
też wolę lumpeksy, bazarków u mnie w mieście nie ma, może jakiś jeden nędzny, jest też sklep a la małe centrum handlowe, kiedyś tandeta i taniocha, teraz tandeta i drożyzna. poszaleli z tymi cenami, w sieciówce taniej kupię, niż w jakimś niemarkowym sklepiku na zadupiu, obok stoiska z nieświeżym mięchem. masakra, co ci ludzie mają w głowach, kto im to kupi? kobiety, które mają pieniądze robią zakupy w normalnych albo luksusowych warunkach, cała reszta i tak tylko rzuci okiem na cenę i wyjdzie, bez sensu.

Gość gość
moim zdaniem to nie jest wazne gdzie sie kupuje tylko jaki sie ma gust! bo przeciez mozna isc do markowych sklepow i ubrac sie za 500 zł i wygladac beznadziejnie! a mozna isc do ciucholandu i ubrac sie za 50 zł i wygladac fajnie. ja kupuje i w markowych i w ciucholandach i na bazarze. w mojej miejscowosci na bazarze sprzedaja bulgarzy ale maja swietne ubrania, moze jakosc jest gorsza ale mozna sie z***biscie i modnie ubraz no i oczywiscie tanio, ciuchy wcale nie sa tendetne! a w ciucholandach mozna znalesc ciuchy z zary h&m itp w bardzo dobrym stanie, wystarczy uprac.

Gość gość
Niestety kupowanie na bazarze na dłuższą metę wychodzi na złe, ubrania są kiepskiej jakości, nawet jak tego nie widać na 1 rzut oka. Do niedawna miałam zajawkę na bazary bo tanio, ale po przeglądzie szafy zauważyłam że połowa z tych ciuchów wygląda jakbym nosiła 15 lat, poniszczone, zmechacone, nawet po 1 założeniu było widać ślady użytkowania. Postanowiłam mieć mniej lepszych ciuchów, lepsza jakość, modne lub po prostu normalne a nie jak z bazaru-koszulki z napisami w języku angielskopodobnym, podróby innych firm, i zawsze jest w ubraniu jakiś mały chu***j***owy szczegół po którym widać że ciuch gów++++no warty (złote-plastikowe klamry, suwaki itp)