Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabel

ile dni po okresie można się kochac bez prezerwatywy?

Polecane posty

Gość anabel

Gość anabel
anyone..?

Gość jhjhgv
nie do 10-12, tylko przy cyklach 28 dniowych góra do 8-9 dnia

Gość anii
moim zdaniem te 2 dni przed okresem w cyklach 28 dniowych, to raczej na bank jest bezpiecznie, no i chyba pod koniec okresu, ale tak 2 dni po okresie, to już chyba większe ryzyko niż 2 przed.

Gość Gracie Lou
Od 6 dc w ogole nie bralabym pod uwagi mozliwosci wspolzycia- jest tyle dzieci, ktore powstaly tego dnia... A wiec po okresie zaden dzien nie jest pewny. Dopiero po owolucji. Jesli juz musisz bez zabezpieczenia, to polecam tydzien przed okresem.

Gość anii
ja mam bardzo regularne cykle, ale jeszcze się bez gumki nie odważyliśmy kochać.

Gość lepiejnie
lepiej sienie kochaj ja to zrobiłam dwa dni po okresie i wpadłam:) miałam regularne cykle i nie wiem jakos sie poprzestawiało. Ponoc plemnk zyje kilka dni ... moze dlatego:P

Gość anii
jeśli jesteście nastolatkami, to lepiej nie eksperymentujcie. do lepiejnie: a jak długie miałaś cykle, że wpadłaś?

Gość edyś88
plamnik żyje w ogranizmie kobiety jeszcze jakieś 72godziny, więc fakt faktem, że trochę ryzykowne to jest. Osobiście zawsze udawało mi się kochać w ostatni dzień cyklu. Do tej pory miałam to szczęście, że już następnego dnia dostawałam okres. Ewentualnie po dwóch dniach. Tak czy siak bez nerwicy przez ten dzień, dwa, się nie obejdzie:-)

kochałam sie z chłopakiem bez zabiezpieczenia w dzien w którym miałam dostac okres, czyli jakis 30 dzien cyklu...teraz okres spoznia mi sie o tydzien...zrobiłam test, wyszedł negatywny, ale powiedzcie mi, czy sa szanse ze o 2 tygodnie przesuneła mi sie owulacja i trafiłam akurat na dni płodne? jakie jest prawdopodobienstwo ze dosżło do zapłodnienia? prosiłabym o powazne wypowiedzi, bo to dla mnie rownie powazna sprawa pozdrawiam 🌻

to zależy od tego jakie kto ma cykle. Faktycznie cykl moze się przesunąć, ale gabela nie sądzę, że aż tak, więc wydaje mi się ze nie masz powdoów do zmartwień, tylko przestań się stresować, a okres sam przyjdzie:) www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piękno\" www.wellnesslife.pl

straszne mam schizy....dopiero co jestem po maturze i mamy wielkie plany, najpierw studia na wymarzonym Uj, potem praca, zarobienie na wesele i pozniej dziecko, zeby dac mu wszystko co najlepsze, bo na to zasługuje....teraz nie byłabym dobra matka a czy stres i upał moga az tak przesunąc okres? wielkie dzięki Olena za szybka odpowiedz i podniesienie na duchu (logika mowi mi to samo) :)

Gość anii
Gabela też mi się wydaje, że ciąża jest wykluoczna. na przyszość zawsze się zabezpieczajcie jeśli bardzo nie chcesz zostać matką.

Gość Samantha4133
my się zabezpieczyliśmy, ale i tak spóźnia mi się @. Robiliśmy to w 18 dniu mojego 28-dniowego cyklu, czy możliwe jest, że mogę zajść w ciążę?

Gość anii
18 dzień to końcówka dni płodnych, no ale jak się zabezpieczaliście dobrze, to nie możesz być w ciąży

To przez stres i upał, mówię wam kobietki. My nie uważaliśmy trochę jakiś tydzień temu, ale miałam już wtedy bolesne piersi i śluz owulacyjny za sobą , a do wytrysku nie doszło, ale dostałam strasznych schizów, okresy mam nieregularne, ale wyliczyłam, ze on powinien być JUŻ i obserwuję się: piersi, ból brzucha, sluz. Wariactwo... Dlatego od dziś przestaję. Zrobiłąm dwa różne testy oba wyszły negatywnie. Ja im kurde wierzę. Tylko spokój, dziewczęta! Zrobić test, jak wyjdzie negatywny to przestać się schizować i normalnie czekać. mnóstwo kobiet ma teraz ten problem, sądze, ze upały zrobiły też swoje. pozdrawiam

Gość santi_23
ja bym raczej nie radziła zbyt długo uprawiać sexu bez zabezpieczenia po okresie. Nie jest to zbyt pewne. Moja koleżanka z pracy kochała się z chłopakiem w 3 czy 4 dniu zaraz po okresie i zaszla w ciążę. Czasem nie wiadomo kiedy jest ten dzień w którym rzeczywiście kończy się okres bo u niektórych kobiet utrzymują się jeszcze lekkie krwawienia. Tym sposobem można łatwo wpaść. Myśle, że pewniejszy jest sex na kilka dni przed okresem (o ile ma się regularne cykle {ja mam}). Ja z moim narzeczonym kochamy się bez zabezpieczenia zawsze od 19 dnia licząc od pierwszego dnia okresu. Robimy tak już około roku i jak narazie w ciąży nie jestem:-)

Gość gość
przecież nie musi sie zaraz w tobie spuszczac co nie?

Gość gość
co to za sex bez spuszczania.Po to jest pochwa aby ja wypelnic.

Gość niezbyt_pewna_siebie
A ja mam specyficzne pytanie... mam spiralkę niehormonalną od lipca 2013r.. ale kochałam się z moim facetem 2 dni po okresie ( który trwał jakoś dziwnie 8 dni )... jaka jest szansa, że zaszłam w ciążę ? może sobie wkręcam, ale mam takie delikatne kłucie w jajnikach .