Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackRose

Czym zlikwidować worki pod oczami?

Polecane posty

Gość moze zajać się przyczyną
??

A jaka może być przyczyna? Nie choruję, śpię dobrze, długo, raczej nie chodzę zmęczona...

przede wszystkim zero alkoholu i nie przespanych nocy.... poza tym kostki lodu,zele pod oczy,oklady ziolowe....

Gość moze zajać się przyczyną
mogą być chore nerki-bez większych objawów ale pewnie czasami tak się po prostu ma taką urodę.Myślę,że lepiej najpierw wykluczyć objaw choroby

A czy jak wloży się łyżkę do zamrażalki, a potem na oczy, to coś pomoże? (tak słyszałam)

Gość coaKarolla
przeciez są specjalne gelowe okularki na oczy,które trzyma sie w lodówce.Słtszałam ze mozna też przykładac sobie na oczy herbatki rumiankowe w torebkach przed ich uprzednim zalaniem wrzątkiem i wystudzeniem.Stosujesz juz jakies kremy?

Gość coaKarolla
więc może waro zacząć.Najlepiej pojdz do kosmetyczki,a krem kup w aptece.A czy to przypadkiem nie jest rodzinne.Twoja mama ma tez worki pod oczami? Mam koleżankę,która ten problem odziedziczyła po mamie.Nic nie moze poradzić.Oczywiście jest sposób-jakies zabiegi,ale cholernie drogie....:(

Te worki nie pojawiają się ciągle, nie odziedziczyłam tego. Są poprostu od czasu do czasu... najczęściej po nocy się pojawiają, więc z kremów zrezygnuję, jestem jeszcze za młoda żeby eksperemyntowac..

ale uwaga - od tych żelowych masek na oczy i od kostek lody baaaaardzo łatwo można nabawić się chorych zatok... też mam problem worów - ale jak patrzę na stare zdjęcia, to ma je i prababcia, ma je też babcia i moja mama... więc muszę się z nimi pogodzić :)

do zalozycielki.... ile masz latek? jakich kosmetykow uzywasz? a moze to rodzinne? a moze zla dieta? polecam ,j.w juz pisalam -kostaki lodu,oklady ziolowe oraz zel naprawczy pod oczy z avonu-jest super \" avon anew-serum naprawcze pod oczy\"

Jestem siedemnastolatką, kosmetyków mało używam, bo nie mam problemów z cerą, jedynie kremy nawilżające, ewentualnie kosmetyki oczyszczające. To nie jest rodzinne

moze masz problemy ze wzrokiem? a żadnych worków nie ma...17 latki zawsze przesadzają...na pewno tez jesteś gruuuuba...(jakieś 48 kilo) Żałosne

Nie, nie jestem gruba i nie mam kompleksów. A co ty myślisz, że w wieku 17 lat nie ma się worków pod oczami? Ty chyba nigdy nie byłaś młoda... staram się o siebie dbać, a te worki czasami naprawdę nie wyglądają uroczo...

Aha i wzrok mam bardzo dobry. Kiedyś nawet kosmetyczka zauważyła u mnie te worki, ale nic nie powiedziała na to...

Gość EwCikk
Ejj BlackRose błagam pomoż xD skad jest ten kawałek z którego masz wycinek " bo to co najwazniejsze mam w sercu na dnie " xd musze to wiedzec prosze odpisz na maila Elfunia124@poczta.fm

Gość jola90
Tutaj dobrze moze zadzialac lód pod oczy albo torebka zaparzonej herbaty. Ale ja tez biore SuperOptic, taki suplement diety dzialajacy od wewnatrz i pomagajacyw zlikwidowaniu uczucia zmeczonych oczu.

Gość justynka211
Relaksujący żel pod oczy Komfort młodej skóry 18+ świetnie redukuje cienie i obrzęki pod oczami . Gorąco polecam.