Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaala mi

co na zmniejszenie apetytu??

Polecane posty

Gość maaaaaala mi

jakie znacie środki farmakologiczne, naturalne itp???

Gość ania2
piszcie ja też chce wiedzieć

Gość maaaaaala mi
dzięki :) a coś z apteki???? co polecacie???

Nie nabieraj się na środki, które obiecują coś takiego. Kasę stracisz tylko, a nie aptetyt. Jesloi chcesz już w coś zainwestowac - zainwestuj w środki \"po\" :P Herbatki na poprawienie przemiany materii, (czyt. przeczyszczające) - to może być lepszy pomysł. Wypij takich ze 3 dziennie przez parę dni i zobaczysz, jak ci waga poleci :P

Gość maaaaaala mi
chcesz sie faszerować środkami przeczyszczającymi?? prosze bardzo! niech Ci jelita w ogole przestaną funkcjonować! nic dziwnego ze nadal jesteś gruba. mi chodziło nie koniecznie o środki farmakologiczne, ale rózne inne zeby zmniejszyc apetyt. słyszałam ze po winogronach się nie chce jeść słodkiego, oraz po 2 owocach kiwi dziennie zmniejsza sie ogolnie apetyt. co jeszcze jeść, a czego unikać, zeby tak często do tej lodówki nie zaglądać.

Gość alalala .. ...
a pozatym ona wazyła 89 a teraz wazy 83 choc teraz moze nawet mniej .. więc co sie czepiasz .. my jestesmy tu do wspolnego wspierania i pomagania..

Gość maaaaaala mi
dobra ale zadałam konkretne pytanie! i oczekuje odpowiedzi! moze w ogole mnie nie interesuje odchudzanie? moze mam żarte dziecko albo psa? albo sie załozyłąm z kolegą co zmniejsza apetyt. a wy zawsze te swoje mądre rady.. :o żal dupe ściska

Gość szuwaks
ja tam polecam ci amfetamine, zmniejszy twoj glod na 1000% :P

Gość alalala .. ...
tu sie nie rozkazuje a prosi :/ myslisz ze my wszystko wiedzace jestesmy .. tez mamy te same problemy .. ja tez jestem ciekawa co zmiejsza apetyt ..

no to się pytałą o apetyt, jakby ją interesowały środki na przeczyszczenie to by się o środki na przeczyszczenie zapytała, a co do porad rozmiaru 48 tez już mam swoje wyrobione zdanie, jezeli chodzi o diety to się nie zna.

Gość o w mordę
ta hoodia to pewnie drugi meizitang

Gość ta hoodia
coraz ciekawiej wyglada...

Gość gdzie kupić
Gdzie tą hoodię można kupić. Jaki jest jej skład?

jeśli o środki przeczyszczające chodzi, to ja mam taki : konsumpcja filiżanki kapusty kiszonej + kawka :-P i zarazświetnie przeczyszcza, aż miło :-D

Gość madmike
przeciez nie da sie rzuc ziaren kawy - mozna je co najwyzej ssac albo rozgryzac.

Gość aico
madmike - gdzies wyczytalam ze nalezy zuc ziarenka kawy ,jednak mozna

Gość Miro65

Gość senator Amidala
Zobaczcie pod tym linkiem. Z opinii znalezionych w internecie produkty typu sazia drink, cellu drenans są skuteczne jako wspomagające różnego rodzaju diety. Również inne suplementy pomogą ale nie należy od nich oczekiwać cudów. http://www.sanusmarket.pl/suplementy-diety-c-6_7.html

Gość niby niemądra
I wy sie niby znacie na odchudzaniu?? Wy wszystkie jesteście tępiutkie!!! Są środki zmiejszające apetyt. Wiem, bo biorę, np. chrom. Nie chce mi się jeść, a przy okazji, mam uczucie wypełnoinego brzucha!!! Poza tym polecam wizytę w aptece, pulpeciki!!!

Gość o-lqa
do tępiutloej: tępiutka to Ty jestes, jesli wysylasz takie posty pulpeciku.

Gość pinqsia
ja skorzystałam z tabletek Alli i w ciagu 5 m-cy schudłam z 89 na 69 pozdrawiam

Gość 20 ona
hej pomocy zawsze wazylam 51 kg jakos od dwoch lat tyje waze juz 60 kg mam 164 cm wzroztu nie moge sie opanowac zeby nie jesc a jak juz zaczne to jem az mi nie dobrze ale nie pozwole zeby co kowiek na talerzu zostalo .... jak czegos z tym nie zrobie to nie długo w futryne sie nie zmieszcze

Gość Pitąga
Najlepiej ssać fiuta 3 x dziennie czyli jogurcik OK :-D

Gość Dinka23
Zostało zadane poważne pytanie a co niektórzy zachowują się jak dzieci próbując upokorzyć innych. Słyszałam że najlepsza jest dieta ŻP ( żryj połowę) niestety sama tez nie umiem jej zastosować Pozdrawiam

Gość guarana przypadkowo
kupiłam guaranę, ale taką mocną, ze sklepu zielarskiego w kapsułkach (herbatki nic nie dają) aby się doenergetyzowac, gdyż czesto jestem zbyt ospała pomogło, z guaraną mam więcej energii przypadkowo odkryłam, ze mogę przez cały dzień nic nie jeść, czyli guarana zmniejsza apetyt, ale wiem ze całodzienne niejedzenie nie jest dla mnie dobre, nie odchudzam się i nie jestem na diecie