Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecikkkkkkkk

dziewczyny depilujcie cale nogi do miniowek!!!

Polecane posty

Gość na ulcach brakuje fajnych
przystojnych,zadbanych,wysportowanyh facetów:-oWszędzie tylko nieogolone braki z wielkimi brzuchami i przepocoej odzieży:-PNa dodatek z fajką w gębi i co drugie slowo to "kurwa","chuj" i inne takie:-(

Gość Kobiety też klną palą
fajki, też mają sadło, na dodatek nie golą ud, cip (często nawet okolice bikini mają zarośnięte), swoich odbytów, rąk, a pod pachami mają przeważnie odrosty - takie czarne kropeczki. Odsrosty na głowie po farbowaniu, tandetne tipsy z odpryskami, wieśniacka opalenizna z solarium, wystające stringi. Jednym słowem wiocha i zaniedbanie. Polskie kobiety mają takich facetów, na jakich zaslugują!

Gość Kobiety też klną palą
Polska kobieta goli często tylko pachy i łydki, a polski facet zawsze twarz i często głowę. To nie jest normalne żeby kobieta się goliła nie więcej od faceta. Autor tematu ma rację.

Gość Kurde .....
kazdy niech sobie depiluje co chce !!!! Każdy ma prawo wyglądać jak chce, jak sie coś komuś nie podoba to niech się nie patrzy, ulica jest każdego i każdy ma tm prawo sobie chodzić i wyglądać jak chce. Jeden z drugim cholerny pedant, cikawe czy ci panowie co tak żądają żeby kobieta cała była wygolona to też mają ogolone nogi ?? Bo dla mnie to że mężczyzna powinien mieć ogolone nogi ( nie tylko łydki :P ) jest tak samo oczywiste jak ogolone nogi u kobiety... co może panowie myślą ze te włosy na nogach to takie cudone są i porywające ??

Gość mamiiii
w Polsce nie ma zadbanych mezczyzn. Trzeba miec wielkie szczescie zeby spotkac takiego na ulicy... Dlatego teraz Polki wychodza za obcokrajowców. Natomiast Polacy nie. Bo kobiety na calym swiecie widza jacy z was niedomyte syfy.

Gość owłosienie to
symbol męskośc a gładka skóra to symbol kobiecości

Gość Cooo
A kto powiedział ze owłosienie to symbol męskości ?? Dla mnie to symbol nie nie wiem czego ... :O Włosy pod pachami i na nogach u facetów są okropne i rażące, tak samo jak włosy pod pachami u kobiet :O

Gość easy touch
ja gole naogi az do samego tylka, lubie jak sa gladkie robie to juz baaaardzo dlugo i las sie z nich nie zrobil