Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traCy_andziula

mOja siostra doprowadza mnie do szaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość traCy_andziula

cO tzreba robic,aby sie nie denerwowac?1 moja siostra swoim zachowaniem doprowadza mnei do furi czasem... nie mozna z nia wytrzymac! jak ja mam sie opanowac.

Gość wucekaczka
a o co chodzi ? moim zdaniem to spróbuj zrozumiec , że ona też ma jakies motywy w swoim działaniu - może robi to , żeby przykrys swoją niepewnosć siebie , może ma jakieś powody; trudno gadac , jak sie nie wie , o co chodzi :) ale wyluzuj , nie wpadaj w szał , powiedz jej spokojnie , co o tym myślisz i idx na spacer

Gość traCy_andziula
ogolno kasztalt jej zachowania jest niedowytrzymania.. zacznie wygadywac jakies bzdury, albo cos ! tego nie idzie sluchaj i wytrzymac.. kto wymyslil 'rodzenstwo' heh.. ;)

Gość wucekaczka
pewnie sięnudzi idźcie razem się gdzieś zabawic

Gość traCy_andziula
ona sie nie bawi ;/ to taka dziwna dziewucha ktora nigdzie prawie nie wychodzi, i nie idzie z nia gadac ! zupelne przeciwienstwo..

Gość a moze to jest tak
ze Ty jestes o nią zazdrosna ona jest bardziej lubiana przez rodzine i jej tego zazdroscisz? musi cos w tym byc..

Gość alalalala12
tracy: to chyba ten sam typ rodzeństwa... moja się może tygodniami nie odzywać, ale nagle, ni z tego, ni z owego rzuci jakąś bzdurę, że aż oczy mi się na drugą stronę wywracają... kiedys się wkurzałam i była awantura z krzykami (obie krzyczymy głośno). teraz tylko wzruszam ramionami i odpowiadam cos ironicznego - jak nie umie oszczeknąć w podobnym tonie, to po prostu odwraca się na pięcie i znika w swoim pokoju. ale i tak najbardziej jednoczy posiadanie wspólnego wroga - mało mądre, ale prawdziwe i sprawdzone. rodzeństwo najbardziej lubi się na odległość - też potwierdzone.

Gość moj brat......
moj młodszy brat moze sobie podac reke z twoja siostra wiesz jaki o jest przygłupawy traz jest fajnie bo wyjechał na tydzien wiec odpoczywam down do potegi

Gość traCy_andziula
nie nei ejst ona bardziej lubiana przez rodzine, ani w jakis sosob wyrozniana.

Gość traCy_andziula
alalalala12 : tak.. z moja jak sie tez pokluce .. to mozemy nieodzywac sie kilkanascie dni,a pozniej jest cisnienie. i tak wkolko.. do nastepnej sprzeczki! ostatnio bylam 1 na obozie.. nie widzialam jej , nie slyszlam, bylo cudownie, choc pod koniec miesiaca jakos dziwnie bez niej bylo! ale jak przyjechalam mialam ochote czym predzej wracac na oboz ;)

Gość traCy_andziula
** 1 miesiac

Gość alalalala12
o to to to... a może by tak siostrę na obóz? przetrwania najlepiej? na miesiąc przynajmniej? mojej by się przydało... wróciłaby grzeczniutka i słodka:) to nie jest głupi pomysł: wysłać gdzieś, niech sobie sama radzi i doceni wreszcie mądrość i pomoc siostry - na moją podziałało, ale efekt nie trwał niestety tak długo, jak się spodziewałam:(