Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mejka87

Sex Sprawia mi Ból!!!

Polecane posty

Gość Mejka87

Mam 18 lat jestem z moim chłopakiem prawie 3 lata i robimy to od 2,5 roku za kazdym razem jak jak wkłada to bardzo mnie boli nigdy nie mialam orgazmu wewnetrznego tylko łechtaczkowy niewiem co jest ze mnom!! jestem 6 miesiacu ciązy i jak chodze na badania do gin..to tez sprawia mi to ogromny ból niewiem jak przezyje poród czy ktoras z was tez ma taki problem?????

Gość ożesz kur...
:O no comment

Gość alexiss
skoro jestes w ciazy, to chyba regularnie chodzisz do ginekologa...? wiec mu o tym moze powiedz, bo to chyba nie jest do konca normalne... hmm....

Gość jak ja kocham tą
młodzież naszą. Jak to robimy i jak mi wkłada, co jest ze mnom. No ręce opadają :|

Gość kokos z sali 12b
nie 'opadają' tylko 'opadajom' !!!

Gość prowokacjaaa

Gość ożesz kur...
prowokacja to chyba nie jest bo ta dziewczyna sie na innych topikach o ciąży wpisała :O bye the way -- współczuje dziecku takiej mamusi :O

Gość jak ja kocham tą
pisze się by the way.

Gość Mejka87
A CZEMU WSPÓŁCZUJESZ DZIECKU??? A CO DZIECKO MA DO TEGO ZE MATCE SPRAWIA BÓL PRZY STOSUNKU

Gość anii
młodo zaczełaś chyba za młodo i to może być przyczyna Twojego bólu.

dajcie dziewczynie spokój. ona prosi o porade a nie o to by komentowac jej wiek i ciążę. Ona jest dorosła, ma 18 lat, gorzej jakby miała 13!!!!!! a poza tym teraz ciąża w wieku 18 lat nie jest sensacją. posłuchaj, możliwe że podczas stosunku twoja pochwa jest słabo nawilżona, spróbujcie użyć lubrykanty k-y żel lub feminum żel,a byc może masz jakąś infekcję powiedz jak najszybciej o tym lekarzowi bo do porodu powinny byc infekcje wyleczone

Gość Mejka87
Nie mam żadnej infekcji tylko lekka nadżerke aleto normalne w ciazy wsumie ból nie jest tak straszny ale chyba jak to robimy to jestem za bardzo spieta i nie moge sie rozluznic niewiem dlaczego!!!

Gość Mejka87
nie musisz wspulczuc mojemu dziecku bo to dziecko bedziemialo leprze warunki bytu niz inne dzieci dam mu cala moja milosc i nie musisz mu wspulczuc a ni mi bo dam sobie rade!!!! Do anii:: Nie zaczełam młodo jak robilismy to pierwszy raz to wsumie nie wiem czy mozna to nazwac seksem puzniej jak prubowalismy to moj partner byl bardzo delikatny i robil to z wyczuciem i jak sie spinalam to on przestawam!! to nie bylo robione na chama tylko delikatnie~~

Gość anii
podobno niektóre kobiety tak mają, że seks im sprawia ból każdej pozycji, a pytałaś o to lekarza?