Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka-fe-te

portfolio

Polecane posty

różnie to bywa, zależy jaka agencja. Im więcej tym lepiej. 5 to trochę mało :) średnio 10. Rózne pozy, różne uczesaia, stroje, różne tła, każde zdjęcie inne. Trzy portrety, zdjęcie w sepii, czarno - białe, reszta kolor. Portret dobrze jest mieć jeden dwubarwny i dwa kolorowe.

płyta??? a komu by się chciało to przeglądać? Zdjęcia mają być fizyczne ;) klisza potrzebna Tobie, gdyby się okazało, że format przyjmują inny. Źle się wyraziłem wcześniej.

no tak wydam 60 zeta na wywolanie zdjecia ale gwarancji ze mi sie to zwroci nie mam zadnej;(

i jeszcze jedna uwaga. Jeden portret bez makijażu, czysty, kolorowy bez niczego tuszującego i zdjęcie całej postaci, również bez \"upiększen\" i w kolorze, reszta portfolio jak we wcześniejszym opisie.

no fotki mam zrobione, i teraz przydaloby sie zglosic do jakiejs agencji z tymi zdjeciami, chcialabym popracowac jako fotmodelka jesli komus sie spodobam.

to powysyłaj na początek przez internet. Myślałem, że masz przyjc już na pewny casting z gotowym portfolio, a tak, to dopiero sam początek :) Powodzenia.