Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiiiiiiiiiiii

Ból

Polecane posty

Gość mimiiiiiiiiiiii

Dlaczego uprawiając seks -od tyłu,odczuwałam straszny ból. Nigdy wcześniej mi sięt o nie zdarzyło,nie byłam sucha

Gość mimiiiiiiiiiiii
nikt mi nie doradzi? :(

Gość anii
też mam podobnie, ale to od zawsze jak kochamy się od tyłu na leżąco, ból nie jest bardzo mocny, no ale uniemożliwia kochani się w tej pozycji.

Gość mimiiiiiiiiiiii
ja czułam taki rozpruwający ból. Nigdy tak nie miałam wcześniej. Czy przyczyną może byc to,że kochaliśmy się kilka razy i po prostu moje narządy chciały odpocząć??

Gość do d...z takim sexem
bardzo mnie bolało kochalismy sie pierwszy raz od tyłu i strasznie bolało próbowalismy tez tak ze ja byłam na górze ale bolało jeszcze bardziej :( dlaczego????? ja dopiero zaczynam i moze to dlatego moze powinnismy najpierw potrenowac w pozycji klasycznej kudcze teraz jeszcze mnie brzuch boli:( to nie był pierwszy raz a pojawia sie krew!!!! nie wiem co to znaczy ???czy moze to ze wczoraj wziełam ostatnia tabletke anty i to juz okres czy on mnie tam troszke porozrywał???? a w ogóle to nie sie nie podobało:(

Gość mimiiiiiiiiiiiiii
najgorsze jest jeszcze to,że nigdy normalnie nie miałam orgazmu a tak się staramy,no i ten ból ostatnio-masakra. Twoja krew,to pewnie zaczątki okresu