Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona1988

Pytanie... no bo nie wiem... pomóżcie

Polecane posty

Gość Niedoświadczona1988

po prostu nie wiem o co chodzi z tym ściaganiem napletka u faceta... jak to się ściąga??? i czy podczas zabaw (wiecie o co chodzi, \'petting\':P) trzeba mu ściągać napletek??? bo ja nie wiem czy umiem...:/ wiem jak wygląda facet podniecony (jak mu stoi) i jak nie (ze zdjęć na necie:P) ale żeby ściągnąć skórkę, to nie potrafię:( w którym miejscu trzeba chwycić i co dalej robić??? pomóżcie mi... chcę zadowolić faceta ręką a nie wiem jak:(:(:( może to wydaje się wam głupie, ale ja naprawdę nie wiem, a nie chciałam tego topiku poruszać na erotycznym, bo tam byłoby pełno głupich porad...:/ więc jeśli macie mi dokuczać to nic nie piszcie:( oczekuję sensownych odpowiedzi...

nie musisz nic specjalnie sciagac:-) jesli chcesz zrobic mu dobrze reka,to pamietaj chwycic go w garsc przy nasadzie i pierwszy ruch wykonac w strone glowki-w ten sposob samo sie sciagnie(skorka). najlepiej jest poslinic dlon-na sucho jest mniej przyjemnie i mozesz nie zdawac sobie sprawy,ze robisz za mocno. gdy wykonujesz ruch w dol(w strone jajek:-) ) pamietaj rob to delikatnie,zeby za bardzo nie pociagnac skorki.szybko skumasz o co chodzi:-) powodzenia

niesmialosc jest normalna podczas pierwszych randek:-) jednak im szybciej sama zaczniesz pytac chlopaka o szczegoly tym szybciej bedziesz umiala jemu powiedziec jak on ma cie dotykac:-)

Gość Niedoświadczona1988
czyli ta skórka "ściąga się" w stronę nasady członka, czy w stronę główki??? wiem, głupio pytam... chłopaka nie będę pytać, bo jakoś tak głupio...;) a wykonywać szybkie ruchy ręką??? i ile czasu potrzeba żeby chłopak się podniecił??? sorki, że takie głupie pytania zadaję ale jestem początkująca w tych kwestiach:P:P:P ps. dzięki za NORMALNE wypowiedzi- spodziewałam się krytyki;)

skorka sie sciaga w dol-do nasady.wiem ,ze napisalam niejasno. chodzi o to,ze jak sie chlopak np. myje pod napletkiem(ta skorka wlasnie),to musi ja sciagnac i wtedy odslania cala glowke penisa,a skorka jak taki golf jest nizej. z koleji przy robieniu reka skorka powinna byc naciagnieta do gory i przykrywac glowke jakby za dlugi rekaw-rozumiesz? ruchy raczej powolne,polecam nawilzenie,np slina. gdy chlopak bedzie mocno podniecony i bliski wytrysku sam zacznie sie poruszac coraz szybciej,wtedy instynktownie przyspieszysz :-)

Gość Niedoświadczona1988
kurcze no niebardzo rozumiem:(:(:( jak się myje, to widac główkę z 'golfem'- to jest jasne:P ale jak mu robię ręką to już inaczej?? nie ma tego 'golfu'?? to jak jest?:( nie rozumiem... jak robię ręką to ma być widać główkę czy nie?

jak robisz reka,to raz widac glowke(przy ruchu ku nasadzie),a potem znow nie widac(przy ruchu ku glowce) napletek to taki nadmiar skory. siega -jak za dlugi rekaw- za glowke. po sciagnieciu w dol jest jak golf-cala pomarszczona,pofaldowana,bo caly ten dlugi material sciagasz w dol

nie bój się pierwszych niepowodzeń - mój facet mi mówi, że jak ja go pierwszy raz złapałam, to bał się że już mu więcej nie stanie :D ale powiedział \"delikatniej kochanie\" no i jakoś poszło ;) i uwierz - jak będziesz ruszać rączką w górę i w gół, to sama zobaczysz, że skórka schodzi ;) i wyobraź sobie, że petting ma stymulować stosunek - więc jakby facet ruszał się w kobiecie. główka penisa jest bardzo wrażliwa, więc możesz ją np. odsłaniać ściągając napletek, masować kciukiem i zasłaniać. od razu jak spróbujesz to załapiesz o co chodzi, serio! :* i powtarzam, nie martw się, że za pierwszym razem może nie wyjść, WSZYSTKIEGO trzeba się nauczyć! i to w praktyce :)

i chodzi o to,zeby jadac w dol,odkrywajac glowke,nie pociagnac za mocno,zeby go nie bolalo. a co moze bolec? skorka jest zrosnieta z....hm jakby to okreslic...... szyja:-D w jednym miejscu. faktycznie trudno to wytlumaczyc:-)

Gość ja jestem blond
Jak milo, ze udzieliliscie rzetelnej informacji. Niektorzy forumowicze nie zachowaliby sie tak w porzadku. Ja sama pamietam jak sie wstydzilam wogle popatrzec na penisa mojego chlopaka na poczatku, a co dopiero go dotknac:) Na szczescie wiedzial o moim braku doswiadczenia i pokierowal mnie reka. Nie znam Twojego chlopaka ale jesli jest madry Twoj brak doswiadczenia wcale nie bedzie mu przeszkadzał. A wszystko wyjdzie w praktyce, wiesz tylko gdzie masz go zlapac i gdzie przesuwac:), kazdy lubi inaczej, musisz sama go obserwowac troszke:) Powodzenia:) Ja nie zapomne jak mialam swoj debiut oralny, za pozno sie podniosal i wciagnelam powietrze razem z dodatkami:D Pozniej w lazience nad zlewem probowalam wydmuchac plemniki z nosa, a moj chlopak smial sie ze mnie:D a ja tez sama z siebie:D i nie bylo w tym zlosliwosci zadnej. Rozne wypadki sie zdarzaja:)

moj pierwszy chlopak tez troche ucierpial przeze mnie.powiedzial\" uwaga,bo mi go urwiesz!\" wlasnie za mocno robilam reka:-D

Gość ej ty...
glupia osiemnastolatko, zamiast o napletku to troche o nauce pomysl dobrze :O

Gość Niedoświadczona1988
to wyżej to nie ja... dzięki za odpowiedzi, jestem ciekawa czy dam radę- bo nie chcę żeby mojego Tomusia coś bolało:( a delikatna to ja raczej nie jestem...:P

Gość Niedoświadczona1988
a z jaką częstotliwością tą ręką przesuwać... ...czy 1raz na sekundę to wystarczająco, czy trzeba szybciej? bo nie wiem:( a ile się muszę 'męczyć' żeby facet się spuścił (że tak brzydko powiem:P) cooo?

na początku powoli, potem szybciej... spytaj go najwyżej czy nie powinnaś szybciej tego robić :) blondynko, miałam podobną sytuację :D tylko w trakcie kąpieli ;) i nie był to debiut tylko po prostu wytrysk na twarz... niestety w nos też poszło ;p na początku zawsze jest śmiesznie, poza tym że miło, przyjemnie itd :) dlatego ważne, żeby robić to z kimś, do kogo ma się zaufanie :)

tak z dwa na sekunde na poczatek:-D tak mi sie wydaje

Gość Niedoświadczona1988
2 razy, najpierw wolno potem szybciej, nie za mocno... ZAPAMIĘTAM:P:P:P może dacie mi jeszcze jakieś rady 'starszych koleżanek' w sytuacjach intymnych, tzn. co robić, czego nie, jakie wpadki miałyście...:P stworzymy kółko radzących;) i przy okazji śmiesznych wpadek będzie zabawnie:P:P:P

hmm, w ogóle to zanim ja mojego pierwszego [i obecnego, swoją drogą :D] faceta doprowadziła do orgazmu to hm... była to trzecia próba? więc też nie nastawiaj się, za pierwszym razem wszystko pójdzie do końca... choć oczywiście może! :) na pewno będzie przyjemnie ;) no i nie stresuj się, najlepiej w ogóle nie myśl o tym, co tu przeczytałaś!!!!! pieść go i samo pójdzie ;)