kokochanel 0 Napisano Lipiec 18, 2006 Ostatnio odczuwam swędzenia w okolicy pochwy, następną wizyte u ginekologa mam za miesiąc,a nie chce tak długo czekać. Znacie może jakiś lek, który może być przepisany bez recepty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimimimimimi Napisano Lipiec 18, 2006 hej :) znajdź temat o grzybicy pochwy, tam są niezbędne dla ciebie informacje....nie chcę pisać nazwy leku, bo mogę go przez nieuwagę przekręcić i bedzie klops :) jest taki krem, nazywa się chyba Clotrimazolum, ale nie jestem pewna...wszystkiego dowiesz się z topiku o grzybicy pochwy. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to ważne Napisano Lipiec 18, 2006 Kup krem CLOTRIMAZOLUM - jest niedrogi kosztuje ok 3 zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Lipiec 18, 2006 ja polecam tabletki dopochwowe lactovaginal...ale one kosztuja ok.25zł.Ginekolog mi je polecił,sa dostepne bez recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miałam podobnie Napisano Lipiec 18, 2006 Najpierw poszłam do gin. przepisał mi antybiotyki na 50zł. pomogły moze na tydzień i znowu dolegliwosci powróciły... Wtedy kupiłam w/w maść i globulki to było jakieś miesiac temu teraz wszytko jest w porzadku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Lipiec 18, 2006 dziękuje za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach