Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuka

Stegna - czy ktoś z was tam był ?

Polecane posty

Witajcie Mąż zrobił mi niespodziankę i mamy rezerwację w kwaterze w msc Stegna. proszę o opinie

nikt z was tam nie był? pomocy, jeszcze czas na zmianę planów

ja byłam pare lat temu; daleko do morza - jakieś 1,5 km z \"centrum\"

hmm, no ja mam raczej złe wspomnienia, ale to wynika raczej z faktu, że mój ośrodek był położony pare kilometrów od morza, jeśli Wasz hotel stoi nad brzegiem, to na pewno Ci się spodoba, choć do centrum znad morza też jest kawałek:) ogólnie rzecz biorąc, wolę np Jastrzębią Górę albo Kołobrzeg, ale myślę, ze nie bedzie tak źle, zwłaszcza że w Stegnie jest szeroka piaszczysta plaża, pełna bursztynów;) miłego pobytu życzę:D

bylam tam w czerwcu juz wiecej tam nie pojade nie poboda mi sie tam daleko do morza nie polecam

największym plusem Stegny jest fakt, że ma dostęp do morza(ograniczony co prawda, ale zawsze):classic_cool: lepiej jedźcie do Kołobrzegu, tam jest bosko;) ale w sumie nie ważne gdzie, ważne z kim:):):)

Gość to tylko ja....
hejka! ja mieszkam w elblagu, wiec czesto bywalam w stegnie. teraz to troche trudniejsze, bo mamy z mezem 13- sto miesieczne blizniaki. stegna jest ok, jakis czas temu ( jakies 2-3 lata temu) zaczela sie rozwijac. jest tam taki fajny placyk, naokolo sa sklepy , kawiadenki, lodziarnie. czasami wieczorem (glownie w weenendy) sa tam jakies koncerty. stegna jest naprawde ok. jedeynym minusem jest to, ze latem jest tam naprawde wielu turystow i az ciezko jest sie ruszyc;) obok stegny jest jantar, tam jest jeszcze troche spokojniej... wiec ciesz sie z pobytu w stegnie i z niespodzianki od meza. no, i zapraszam do elblaga;) pozdr;)

Gość fantastyczna pomarańczka
ja byłam, miałam tam domek, jak lubisz mnóstwo ludzi, w większości z warszawki to ok : -) kiedyś stegna była fajnym miastem, a teraz jest straszliwie przeludniona, nie lubię tam jeździć.

też jestem z elbląga i zgadzam się, że lepiej jechać do jantara, albo do kątów rybackich, stegna to taa druga krynica morska.

Gość stegna ok
ale wolę Krynicę;) Ciesz się a nie pytasz jak tam jest!Jak masz fajego męża to wszędzie będzie super!!!!!!!!!!!!!!!!:DMiłego urlopu:D

Gość to tylko ja....
wiec pozdrawiamy elblag skapany w sloncu;))) hehe, mogliby tak pisac na pocztowkach;))) a tak na marginesie, to znowu dzisiaj bedzie upalnie, a siedze w tej nuuuuuuudnej pracy, siedze i siedze.... ;)

Gość ale masz bilsko do morza a ja
350 km..

ja tez w robocie, ale mi się nie chce, a gdzie pracujesz ?

Gość to tylko ja....
tak, mam blisko do morza. ale naprawde jestem tam rzadko. latem sa takie korki, ze ciezko tam dojechac, a z rocznymi maluchami w taka ekstremalna podroz sie nie wybiore. na pocieszenie moge dodac, ze za oknem tez mam wode, a raczej rzeke Elblag, zwana potocznie kanalem;)

Gość to tylko ja....
a pracuje na warszawskiej w Unijnej Szkole Europejskiej, to taki maly zolty budyneczek. ta szkola zajmuje sie sprzedaza kursow wysylkowych szybkiego czytania i zapamietywania. bez komentarza, ale gdzies trzeba pracowac;)

Gość ale masz blisko do morza
dla mnie to za duża wyprawa, w weekend to jedynie zalew zegrzyński

hihiihihihi ja też mam kanał za oknem, stateczki pięknie pływają, zielone drzewka, a ja muszę siedzieć w tej zakichanej robocie:-o jaką szkolę kończyłaś w Naszym elblązkowie ?

ale co to za morze ? zwykła zatoka, od kilku lat brzydzę się tam kapać taki syf, polecam pelne morze, mimo oczyszczalni jest naprawdę ohydnie, pływające podpaski, glony, wodorosty, a jak czasem napłyną troche czystsze wody to od razu pełno meduz. mnie naprawdę obrzydza to nasze pseudo morze.

Gość to tylko ja....
konczylam III LO na saperow;)

dzięki za opinie myślę, że nie będę marudziła i z zachwytem na twarzy tam pojedziemy lubię spacerowć więc 1,5 km do morza to nie problem od czegoś w końcu trzeba zacząć pozdrawiam

a ja I LO, jestem rocznik 80 :-)

Gość to tylko ja....
ja jestem rocznik 85, wiec jestem mlodsza;)

niuka na pewno będzie fajnie, ja mieszkam tak blisko, że dla mnie to żadna atrakcja. Podziękuj mężowi za taką niespodziankę:-) miłej zabawy zyczę!

młodsza ale juz z dwójeczką szkrabów, a ja nie mam jeszcze dzieci, ale zaczynam myśleć:-p a jednak trochę ludzi z elblązkowa tu przesiaduje:-)

Gość urbanskaewa
Wtam Stegna jest OK . Polecam też Hel i na swieżą rybkę do mnie. Bo na wakacje załapałam się do śmażalni. Pozdrawiam Elbląg

Gość gość
Odradzam wszystkim ten pseudo ośrodek,byłem pracownikiem w tym miejscu i to co tam zastałem po przyjeździe mnie zszokowało,domki to zamurszale całe tak były że nawet ekipa kobiet która zawodowo zajmowała się sprzątaniem nie chciała tego sprzątać,( mech z domków trzeba było szpachelką skrobać) kuchnia też porażka,jedzenie jak w barze mlecznym w PRL-u,proszę nie sugerować się zdjęciami zamieszczonymi na portalach wczasowych ,bo były to fotki aranżowane i tak robione żeby nie pokazać brudu jaki tam panuje,do morza też jest ponad kilometr, podsumowując: nie polecam tego ośrodka dla rodzin z dziećmi zwłaszcza,to jest dobre miejsce dla małolatów żeby pomelanzowac

Gość gość
Domki u badzia ul Jasminowa 10 nie polecam niby domki nowe Ale syf straszny do morza prawie 3 km a w opisie jest ok 1200m w środkowym domku rogowka to lepsze pod smietnikiem ludzie wystawiają dramat nie spotkałam się jeszcze nigdy ż takim brudem i domki bardzo małe 7 osób to zdecydowanie za dużo Max 4 osoby