Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasata

Jak pozbywacie się kobiecego wąsika?

Polecane posty

Gość wasata

Gość pastą cukrową
po 3 razach mam spokój juz 4 miesiąc. odrasta za kazdym razem coraz słabszy

Gość wasata
a plastry?

Gość pastą cukrową
nie działają. wosk boli jak..... i mozna sie poparzyc, plastry veeta nie wyrywają. przynajmnierj u mnie, bo zawsze wasik byl delikatny, ale wyczuwalny

Gość wasata
no to zostaje wosk, poszukam gdzies sobie przepisu;) Dzieki za odzew🌻

Gość wasata
tzn. pasta:p

Gość pastą cukrową
ostatnio znalazłam na wizazu.pl dobry artykuł i forum

Gość tylkjo naj
krem do depilacji weet ten niebieski i tylko ten, raz na 2 tyg na 4 min i po sprawie

Gość wasata
Dzieki... No ja mam dosc ciemne wloski, bo jestem brunetka:o

Gość pastą cukrową
fakt, krem veeta jest dobry, ale mnie uczulił ;(

Gość wasata
no ja zrobiłam błąd bo uzywałam dotychczas maszynki:o i teraz w ogole mam od słonca jakies przebarwienia drobne, nie wiem czy to miało wpływ, ale ech... czas coś zmienić:o No to wyprobuje Wasze sposoby, moze bedzie lepiej:)

Gość a ja woskiem
veeta ... tymi plastrami...i wcale tak nie boli .. i nie podraznia... raz na miesiac? w miedzyczasie ewentualnie pensetka. pozdrawiam!

Gość henk1
Zgłoś się do endokrynologa to zrobi ci badania i określi twój poziom testoteronu,te różne mazie,waciki i pensety to ''psu na budę''

Gość plastry woskowe są świetne
i włoski odrastają wolno , są jasniejsze [i nie boli az tak bardzo] ja uzywam weeta i jestem zadowolona :)

raz na jakiś czas wizyta u kosmetyki i problem z głowy. Zabieg usuwania wąsika nie jest drogi, a pomaga www.wellnesslife.pl www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"Odkryj swoje piekno

Gość anhela
Tak, akurat plasterki z woskiem! ja tak zaczełam, i rzeczywiscie, odrastaja mi zupelnie inne- czarne i mocne. Zaluje, ze w ogole zaczelam depilowac. Wiem, ze inne dziewczyny rozjasniaja te wloski specjalnym kremem osłabiajac je do tego stopnia, ze same sie wykruszaja. Niestety, nazwy kremu nie pamietam, ale jest w sklepach, kosztuje ok. 50 zl.

Gość Dziewczyny................
ten krem rozjaśniający to: Sally Hansen:)

Gość wasata
no ale ja mam ciemne wloski, od zawsze... i nie chce miec jasnych, chce ich nie miec po prostu.... Moze wiec to rozjasnianie w moim przypadku nie bedzie wskazane. Najbardziej mnie frustruje to, ze mam teraz cien nad ustami, po prostu wloski zostaly tylko sciete, a nie wyrwane. Moze wiec zdecyduje sie na te plastry albo paste, tylko przy tym troche roboty:o

Gość chara
Dziewczyno! TYLKO KOSMETYCZKA!!! Ja chodziłam z wąsikiem do ok 24 roku życia zanim poszłam do kosmetyczki, która zastosowała wosk. Jasne , że to nie pieszczota, ale efekt jest dobry. Sama bym tego nie zrobiła , bo tak to boli. Ale co około 2 tygodnie chodzę grzecznie do mojej pani Anetki- po zerwaniu plastra przyciska do wargi palec co znacznie zmniejsza ból. Zanim pójdziesz do kosmetyczki pamiętaj,żeby nie używac na okiolicę ust kremów nawilżających, ani nie robić tego po żadnych zabiegach nawilżających, maseczkach i t.p. Nie wiem dlaczego , ale wtedy skóra po woskowaniu jest o wiele bardziej wrażliwa i warga puchnie. Daruj sobie wszelkie kremy do depilacji wąsika- to straszne świństwo i może strasznie podrażnić.

Gość wasata
chara - a ile taki zabieg kosztuje, bo za bardzo sie nie orientuje? Masz racje, nie warto chyba bawić sie w to wszystko... Tylko wtedy włoski muszą być troche dłuższe?

Gość a moja mama
za swoich daaaawnych czasow pozbyla sie czarnych szerokich brwi nakladajac na miejsce po wyrwanych penseta wlosach roztwor z soli - nasycony bodajze... po pewnym czasie wloski w tym miejscu juz nie rosly. moze warto cos takiego zastosowac na wasik??? co myslicie?

Gość chara
Zabieg kosztuje 8 ( osiem ) złotych

Gość chara
...i włoski nie muszą być długie. Moje denerwują mnie , gdy mają juz ok 2 milimetrów, a częśc z nich rośnie szybciej i ma ok 3 mm Moja kosmetyczka i tak sobie z nimi radzi.

Gość fifity kol
O CO CHODZI Z TA PASTĄ CUKROWA CO TO WOGÓLE JEST CZY JEST SKUTECZNA I ILE KOSZTUJE I GDZIE JA KUPIC NO I JAK SIE JA STOSUJE I NA ILE DAJE EFEKTY ?;)