Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eufemiaaaaa

Upasiony Bratanek.

Polecane posty

Gość Eufemiaaaaa

Biedny ten chłopiec, ma 5 lat, a jest tak gruby, ze szkoda gadać. Ma piersi, ciagle jest spocony, ma kłopoty z chodzeniem. Przy tym to uroczy, madry, miły chłopczyk. Ma 5 lat i juz ma kompleksy. w przedszkolu dzieci go przezywaja, sam juz potrafi sie zwierzać, ze on siebie nie lubi, bo jest gruby i sie wstydzi, gdy ktoś go chce np. przytulić. A wszystkiemu winna nadopiekuńcza bratowa, wpychająca w niego fast foody, słodycze, wielkie kotlety, ciasto. Dziecko je, bo tak jest "rozepchane". Niestety, wszelkie rozmowy z nia nei dają skutku, bo uważa ona, ze grubiutkie dziecko jest ładne. Z bratem też nie ma co gadać, bo on we wszystkim ślepo ufa zonie. Tak mi żal tego małego. Tak chciałabym mu pomóc. Myślałam, ze moze w przedszkolu lekarz coś zauważy, ze ktos bedzie interweniował ale niestety.... Co radzicie?

Gość chyba nie nadopiekuńcza
tylko bezmyślana i pieprzona egoistka. Chce go upaść, bo myśli, że to małe pieprzone zwierzątko, które będzie ją tym bardziej kochać, im bardziej inni będą się od niego odsuwać. Żałosne:o

Gość ja bym do pierdla wsadziła
takich durnych rodziców, którzy sami skracają życie swoim dzieciom

Gość chyba nie nadopiekuńcza
Poza tym dziecko nie jest maskotka i nie służy do tego, żeby ładnie wyglądać:o Tacy ludzie w ogóle nie powinni mieć dzieci. Może zapodaj jej jakiś filmo o tyłych osobach. Teraz jest wiele takich dokumentów, gdzie dorośli, grubi luidzie zwierzają się, jak to byli traktowani w dzieciństwie, jak całe życie musieli się wstydzić itd. Pięcioletnie dzieci nie powinny jeść fast foodó. Zresztą nikt nie powinien. :o Sam cholesterol, chemia i różne przemielone gówna:o Ja prędzej bym się zrzygała niż zjadła coś takiego... Może twoja bratowa nie dużo na temat jedzenia? Może opowiedz jej oi tym, że NAGMNINNĄ praktyką w takich miejscach jest plucie na podłogę, łażenie tam w brudnych butach i palenie papierosów, a jak komus coś upadnie na uwalaną podłogę, to natychmiest trafia do kanapki:o Nie mówiąc już o tym, że jak klient jest niemiły, albo w pracy nudno, to ludzie smarczą i charchają i pluja do kanapek:o Kiedyś pracowałam w pizzeri, tam ciasto co i rusz lądowało na podłodze. Jak wynosiłam pomidory na śmietnik, bo już zapleśniały, to i tak wiedziałam, że zaraz będę je musiała przynieść spowrotem, bo kucharze się nadzierali, że jeszcze świeżych nie przywieźli:o Zgniatali te zapleśniałe, stare i śmierdzace i niby było ok:o Po tygodniu nie wytrzymałam tej pracy, bo nie mogłam nic jeść... A powiedz, czy twoja bvratowa jest gruba???