Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sterczace wlosy

Czy wam też po depilacji woskiem odrastaja sterczące włosy????

Polecane posty

Gość sterczace wlosy

Jak mnie to wkur*** !!! widac to zwlaszcza na rekach, po prostu stercza we wszystkie strony swiata, wyglada to okropnie! Znacie moze jakis patent na to? Czy to tak juz zawsze jest po wosku, czy moze ja cos zle robie? (zle wyrywam, szarpie?) Czy po pascie cukrowej jest to samo???

mi jak zaczynają sterczec to rozprawiam sie kolejnym plastrem woskowym :) Ale fakt stercza jak głupie :d

Gość sterczace wlosy
no tak, ale zanim sie rozprawiasz ponownie, to pewnie musisz czekac az urosna do pewnej dlugosci, bo inaczej wosk ich nie zlapie.... Mnie po prostu c*** strzela, jak widze, jak zaczynaja sterczec, a musze czekac az urosna.... Raz na kafeterii jakis koles zalozyl nawet topik o tym, ze widzial jedna laske w tramwaju jak jej sterczaly na rekach - smial sie. Myslalam, ze tylko ja to widze i wyolbrzymiam, ale jednak nie...

jak robie rekom wakacje i pozwalam włoskom troszkę odrosnąc to pozniej sa w sam raz na wosk a tak jak chce utrzymac zawsze gładkie - szczególnie latem to na bieżąco gole depilatorem i nie maja wtedy szans na sterczenie :)

daj sposój niech Ci to nie spędza snu z powiek. Zobacz ile jest kobiet z czarnymi kudłami na rękach, az mozna im warkocze zapplatac. Moze ja sie tym tak nie przejmuje bo mam jasne i nawet jak sobie stercza to i tak nie jest żle :)

Gość foxylady
Radze wam w ogóle przestać wyrywac włosy, bo to je tylko wzmacnia, a poza tym zaczynają wrsatać do środka. Sama kiedyśmiałam straszną jazde na wyrywanie, dopóki nie trafiłam do dobrych lekarzy zajmujących się medycyna estetyczną, którzy uświadomili mi jaKI popełniam błąd wyrywając włosy. Golarka jest najlepsza, pozdrawiam, chociaz wyrywanie włosów z rąk to po prostu poaranoja.