Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona

czy bedzie wpadka

Polecane posty

Gość przestraszona

niedawno przespałam sie z moim chłopakiem i boje sie zebysmy nie wpadli on nie jest doświadczony ja tym bardziej, porady błagam

Gość alexiss
a nie zabezpieczyliscie sie?? ludzie...!! policz, ktory mialas dzien cyklu, moze akurat nieplodny....?? i na przyszlosc- po prezerwatywy biegac!! albo inna antykoncepcje :)

Gość przestraszona
jestem jeszcze młoda i mam szkołe, mój facet tez. Niby zrobiliśmy to z gumka i nie pekła ale nadal sie boje chyba dlatego ze myśle jak dziewica tak mówi mój chłopak

Gość przestraszona
zreszta boje sie ze mój chłopak nie popełnił jakiegos błedu w końcu tez był prawiczkiem

Gość jaka wpadka
Dziewczyno nie przesadzaj. Jak mieliście gumkę która nie pękła to czego się bać? Że niewidzialne plemnki przeszły przez lateks? Nie stresuj się. A jak już się bzykacie a ty masz szkołę i do macierzyństwa ci nie śpieszno,to idź do gina po tabletki i nie będziesz sie stresować. Bo co to za seks skoro ty cała w nerwach będziesz? Ale teraz nie wpadłaś napewno!!!!

Gość jaka wpadka
a przynajmniej mily był ten pierwszy raz?

Gość przestraszona
nie był miły bolało jak cholera

Gość alexiss
ojojojoj :/ bedzie lepiej, na poczatku tak bywa...jak oboje jestescie niedoswiadczeni... biegnij do ginekologa, niech przepisze ci tabletki anty, nie bedziesz sie przynajmniej stresowac :) a jak byla gumka, to chyba wszystko ok :)

Gość nie no następne
teksty: idz do gina po tabsy :o nie słuchaj dziewczyno dobrze Ci radzę. i co po spokoju kiedy zdrowia nie ma? wiem Z DOŚWIADCZENIA :(

Gość przestraszona
wiec mam sie bać czy nie?????????/

Gość przestraszona
wogóle nie wiem co mam robić

Gość przestraszona
mówie zero doświadczenia w tych sprawach, prosze o cenne porady

Gość przestraszona
hej nikt mi nic nie napisze????????no co jest wiem ze to głupota co piusze ale zrozumcie ja na prawde sie boje zeby nie popełnic jakiegos błedu, ja albo on

Gość przestraszona
no prosze nie róbcie mi tego?

Gość mała niunia 86
nie martw sie bedzie ok

Gość taaaa jasne
to nie uprawiaj seksu do tego trzeba dososnac. Zero seksu=zero stresow w Twoim przypadku

Gość ginekolog do przestraszonej
pierwszy stosunek obojga "dziewiczych" partnerow z reguly jest skuteczny, tzn.poczatkuje ciaze i to bez wzgledu na to czy uzywalo sie prezerwatywy czy nie.Lateks z ktorego wykonana jest prezerwatywa w momencie napiecia czlonka przerywajacego blone dziewicza poddaje sie tzw mikrorozwarstwieniu i przepuszcza plemniki do pochwy.Sa oczywiscie wyjatki ale rzadkie.Dlatego tez ze wzgledu na niuregulowany plodnosciowo cykl zaleca sie przy pierwszym stosunku BEZWZGLEDNIE stosowac zarowno prezerwatywe jak i inny srodek. Przy stosowaniu pozycji "od tylu" czyli inaczej "na pieska" pewnosc ciazy w waszym przypadku osiaga 98,5%. Polecam goraco wizyte kontrolna w gabinecie specjalisty ginekologa.

Gość ginekolog do przestraszonej
zartowalem oczywiscie ale uwazaj przede wszystkim dorosnij do tego typu przyjemnosci. Prezerwatywa o ile nie pekla i nie zsunela sie zapewnia wam spokojny sen. Pozdrawiam:)

Na poczatku współżycia każdy ma obawy i te ciązowe schizy. Napewno nie jesteś w ciązy!!! Więc się nie przejmuj! Ja i mój wtedy obecny facet (ja 17 lat, on 18) na początku naszego współżycia seksualnego też przez ok. pół roku używaliśmy gumek, mój facet też był moim pierwszym, on prawiczek, ja dziewica. Nawet jak używalismy gumek to i tak był jakiś stres przed każdym okresem czy aby przyjdzie. Później zaczełam brać tabletki, przynajmniej nie mam już żadnych schiz, spokojnie czekam na okres, no i mogę szaleć w łózku do woli, bez żadnych obaw. Tyle tylko, ze musze pamiętać o regularnym braniu i o tym, np. żeby nie mieć wymiotów po alkoholu. Chociaż już teraz nie zdarzają się takie imprezki ostre;) Ja bym Ci naprawdę polecała tabletki anty, chociaż wiem, ze jest też tu sporo przeciwniczek, ze zdrowie blabla, ale ja np. wolę nie zostać matką w wieku 19 tylko wtedy kiedy będe chciała, chcę być odpowiedzialna za swoje życie, a ze możliwe że nawet kosztem zdrowia, to trudno coś za coś....

Gość przestraszona
troche mnie uspokoiliście dzieki