ewcia081 0 Napisano Lipiec 18, 2006 Mam problem coś jest nie tak zemna streasznie sie boję dzis biore drugą tabletke z trzeciego opakowanie na począdku dodatkowo zabezpieczalismy sie prezerwatywą a pozniej moj chłopak wyjechał niedługo sie z nim zobacze i strasznie sie boje bez innego zabezpieczenia powiedzcie mi czy dodatkowo stosujecie jakieś inne zabezpieczenie i czy wasz partner kończy w was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wystarczyło poznać ostatnią Napisano Lipiec 18, 2006 ale czego się boisz? Nie rozumiem tego postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cheers Napisano Lipiec 18, 2006 Ja kochalam sie z moim chlopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia juz od pierwszego opakowania:)moim zdaniem nie powinnas sie niczego obawiac jezeli stosujesz tabletki regularnie i os talej porze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 18, 2006 stosuje regularnie a niemam pojecia dlaczego sie tak boje moze dlatego ze moja siostra wpadła ale oni sie ne zabezpieczali znacie przypadek aby jakaś dziewczyna stosowała reguralnie tabletki i zaszła w ciażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słonik Napisano Lipiec 18, 2006 MY JAK SIE PIERDOLIMY TO ZABEZPIECZAMY SIE DWOMA GUMAMI A BEZ GUMY TO JEST I TAK LEPIEJ WIEC ZJEDZ PARE TABLET I ODDAJ MU SIE!! NAS SEX BEZ GUM PODJARA BARDZIEJ!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jessoo chryste Napisano Lipiec 18, 2006 dziewczyno, bo uznam ze to serio prowokacja, juz do diabla pytalas sie o to !!! ile jeszcze razy ?? co sprawi ze w koncu uwierzysz ??? 10 topic o tym samym ??? tabletki anty to tabletki anty - one maja chronic przed ciążą do jasnej anielki !!! jezeli sie stresujesz biorac tabletki to lepiej juz tego seksu nie uprawiahj bo widac ze jeszcze nie jestes na to gotowa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 18, 2006 JAK NIEMASZ OCHOTY TO NIE ODPISUJ I BEDZIESZ MIAŁA SPOKÓJ JEŚLI TAK CIE DENERWUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach