Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likoda

Bikini ze stringami

Polecane posty

Gość likoda

mam prośbę. czy wie ktoś gdzie można kupić ładne bikini ze stringami??

Gość moze tu
www.allegro.pl

Gość likoda
dzięki :)) sprawdzałam na samym początku ale nie ma:((((

Gość likoda
właściwie to już sprawdziłam wszystkie internetowe sklepy z bielizna i nic:((strasznie ciężko coś ładnego wyszukać. a urlop nad morzem coraz bliżej:(((

a tak na marginesie to co myślicie o dziewczynach na plaży w takim stroju??

Gość farla
Niemozesz ich kupić, bo w tym sezonie są już niemodne, dlatego niema ich w sklepach.

o przepraszam ja jestem szczęśliwą mężatką:))) chce po prostu ładnie wyglądać na plaży i być seksownie opalona:))

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
twój mąz cię nie kocha czy wytrzasnął cię spod latarnii?????????????????? a jak chcesz być ładnie opalona to idź na solar albo na plaże nudystów a nie siej zgorszenie na plaży grubym dupskiem.

Gość gość
Ło matko, a co maja stringi od kostiumu wpolnego z tym, ze ktos jest kurwiszcze lub nie jest?:o Pisze laska, ze ma meza, ze chce sie jemu podobac, pewnie sobie tez, chce sie ladnie opalic, a jesli ma co pokazac, to niech zazdroszcza jej inne babska na plazy. a na plazy dla nudystow to juz same puszczalskie pewnie siedza:o Gratuluje podejscia do zycia.:o

wielkie dzieki pozdo600:)) a plaża nudystów to nie dla mnie

hard:)) mój mąż byłby niezadowolony:))) ale może po wakacjach jak wrócę to kto wie!! jak już będe opalona

właśnie tak myślę. ja po prostu chcę na plaży ładnie i atrakcyjnie wygladać. tym dziewczyną które się wstydzą powiem tylko tyle że nie ma czego. odwagi!!

Gość gość
:):) Lepiej bym tego nie ujela. Ja niestety troche sie wtydze pokazac w stringach, chociaz mysle, ze nie bylby to niemily widok:)

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
ja w tym roku opalałam sie w miedzyzdrojach w stringach jako jedna z 2 na calej plazy :) a reszta podwijała gatki i przesuwała je jak najwyzej zeby nie miec białego tyłka...i gdzie tu logika :D a swoja droga smutne podejscie niektorych tu :) stringi = kurestwo tak...:O

Gość gość
Nie:P

Gość gość
Bo sie wtydzem:)

Gość gość
Zreszta, co ja bede z tego miala?:D

dwa lata temu byłam na wakacja w Turcji. Tam stringi na plaży nikogo nie raziły. opalały się tak bardzo dużo dziewczyn:)

pozdro600 --> wydaje mi sie że nie ma czego się wstydzić. jeżeli oczywiscie dobrze byś się tak czuła. i pamiętaj do odważnych świat należy

Matko, zawsze sie musza znalezc jakies glupie komentarze :0 Tak sie zastanwiam i tez dochodze do wniosku, ze chyba z zawisci! Skoro ma co pokazac, to czemu ma tego nie robic? Skad takie uogolnianie - typu - laska nikogo nie ma i chce na sile kogos na plazy poderwac? :0 Likoda - nie przejmuj sie i kup taki stroj, w jakim sie czujesz dobrze :) Ja chcialam w tym roku kupic stroj kapielowy z shortami - podobno nawet sa modne, ale strasznie maly wybor. Kupilam w koncu 2-czesciowy tradycyjny. A ze stringami + bikini moze byc naprawde problem :( Nalazilam sie sporo po miescie i nie widzialam. Ale zobacz - tutaj cos powinno byc :) http://tinyurl.com/l5oro :)

Gość to już nawet na zwykłej
plaży niektóre latają z gołymi dupskami??? Jeśli nie masz oporów, żeby goły tyłek publicznie pokazywać, to piersi też pewnie chętnie wywallisz na widok, więc zamiast stringów proponuję listek figowy.

Gość gość
Hardxxx, wyobraz sobie napieknieszy tylek, jaki widziales i pomysl sobie ze to moj:P

Gość gość
Dzisiejsze kostiumy kapielowe i tak sa tak skape, ze nie zostawiaja wiele pola do wyobrazni. Co wiec za roznica, czy beda to skape figi, bo tylko takie teraz szyja, czy stringi. Dajcie spokoj. Co do golych cycow, to uwazam, ze panie powinny udac sie na plaze dla nudystow, albo odsunac sie gdzis dalej lub skryc za parawanem,gdyz nie kazdy po prostu chce i musi ogladac takie widoki. Nie zapominajmy, ze na plazy jest tez kupa dzieci....

No nie do pomyslenia, zeby na \"zwyklej\" plazy lataly laski w stringach i bikini! Toz to zgorszenie! Kurde, no mam wrazenie, ze wracamy do sredniowiecza! Likoda - powiedz, ktory Ci sie podoba :)