Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likoda

Bikini ze stringami

Polecane posty

Gość gość
Fajny to ma Lusesita ponoc, moj jest po prostu nienajgorszy:)

Gość gość
Lusi juz kiedys pokazala:)

Gość gość
Za duzo tych wstazek Harxxx, slady beda w tych miejscah:, nierowno sie babka opali, ale kostium bardzo ladny, ten pierwszy tez sliczny. Sama musz ecos wybrac dla sibie przed 1 sierpnia...

Gość setyu
ja też zastanawiam sie nad kupnem takiego struju. tylko sie troszeczke wstydze:(

Boże co za ludzie.Aż się zdenerwowałam.Ja po urodzeniu dziecka z mężem jak pojechaliśmy nad jeziorko to się opalałam z stringach.jedne stare baby sobie coś tam gadały że wstydu nie mam ale co tu ma wstyd do tego?Dziewczyny tu się nie ma co wstydzić.Wszystko jest dla ludzi.A jak już ma się fajny tyłeczek to już całkiem zajefaj*** to wygląda.Laski stringi na tyłki i jazda sie opalać na złość zawistnym i zazdrosnym babskom.

zastanawiam sie tylko,co dzieci maja do tego:-) powinno sie od malego dawac przyklad dzieciom,ze nagosc jest czyms naturalnym.tak samo plciowosc.moze jakos uda sie wyplewic te typowo polskie,zacofane podejscie do tych spraw ! o ile mezczyzna nie ma erekcji to poza tym wszelkie widoki powinny byc naturalne. dzieci sie gorsza wlasnie dlatego,ze dajemy im odczuc,ze nagie cialo jest czyms wstydliwym i zlym. oczywiscie nie popieram totalnej nagosci na kazdej plazy ,bo nie kazdy ma ochote ogladac(szczegolnie brzydkie) ciala. faktycznie powinno sie isc w ustronne miejsce.

właśnie zamówiłam ladne bikini ze stringami. ma przyjść pod koniec tygodnia. już nie mogę sie doczekać urlopu:)

Gość jiko
popieram ja tez ma taki komplecik, i moj miso po prostu wariuje na moj widok. juz nie moge sie doczekac az w niego wskocze!!!pozdrawiam wszystkie odwazne dziewczyny!!!!!!

Gość gtry
jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość qazwsxedc
ja chce namowic moja dziewczyne do takiego bikini ale na razie ciezko idzie.szkoda bo marzy mi sie takie

witam wszystkich właśnie wróciłam z wakacji. strój spisalsię na medal. było super!!!

Gość aaaaaaga
witam mam taki sam problem . na wakacje leciemy wraz z chlopkamiem do hiszpani i chcialam sobie kupic jakis fajny strój ze stringami ale takimi półstringami ale nigdie nie ma jedynie mozesz wejsc na bikni w stylu brazylijskim ale tam są bardzo drogie. ja sobie wymyslilam ze kupie sobie porpostu zwykłe fajne połstringi białe i do tego fajna góre bikini i super nikt sie nie skapnie ze majtki są nie od kompletu bo posrtaram sie kupic takie śliskie . mam super dupke wiec nie wiem czemu mialabym sie wstydzic tymbardziej ze laski pewnie bd paradoowały w strinach wiec nie chce być gorsza:D:D:D jak mamy co pokazywac i robic przyjemnośc naszzym facetom to czemu nie;d \

mas z racje nie ma co sie wstydzic jak ma sei co pokazac, och ni ejeden poie za toba och i ach