Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja dopiero zaczełam

Kiedy okres przy stosowaniu tabletek anty????

Polecane posty

Gość ja dopiero zaczełam

biore novynette, w niedziele wziełam ostatnią tabletke z drugiego opakowania.....kiedy powinnam dostac okres????????? aha wczoraj sie kochałam to moze miec jakis wpływ na ten okres czy jak biore tabletki to bedzie wszystko oki????

JA ZAWSZE DOSTAJE W 3 LUB 4 DZIEŃ PRZERWY .JA DOPIERO ZACZYNAM KOCHACIE SIE BEZ INNEGO ZABEZPIECZENIA I DO KOŃCA BO JA NADAL SIE BOJE POMOCY

Gość ja dopiero zaczełam
mysmy sie jeszcze zabezpieczyli prezerwatywa bo ja tez sie boje ale dzis jest drugi dzien przerwy a okresu nie ma

ja tez mam 3,4 dnia.A kocham sie w przerwie bez zadnego zabezpieczenia:) ponoc w czasie przerwy tak samo jak i w czasie okresu zajscie w ciąze jest nikłe. Ps. Biore Diane 35

Gość ja dopiero zaczełam
no to jeszzce zazcekam ale sie denerwuje a co jak nie dostane okresu ???? mam normalnie zacząć 3 opakowanie?????

ja sie kocham bez zadnego zabezpieczenia. a okres musisz dostać nawet jak dostaniesz 6 dnia to tabletke prawidłowo sie powinno brać 7 dnia choc ja miałam przypadek ze i pózniej brałam.Poczatek stosowania tabletek jest stresowy ale pózniej idzie jak po masle:)

Gość ja dopiero zaczełam
w czasie brania tabletek jeszcze sie zabezpieczamy prezerwatywa nooooo i wczoraj tez