Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabblabla****

Cilest

Polecane posty

Gość blablabblabla****

Bylam dzis u lekarza aby mi zmienil tabletki na tansze ( wczesniej bralam za 40 zl i wydaje mi sie ze to jednak troszeczke za wysoka cena). Ginekolog przepisla mi Cilest.... Dziewczyny ktore biora lub braly Cilest napiszcie prosze jakie jest Wasze zdanie o tych tabletkach.... dziekuje pozdrowka

cześć biorę kilka miesięcy, przy pierwszym opakoaniu czułam się strasznie, bóle głowy, ciągle była rozdrażniona, rozkojarzona, wściekła. było tak źle, że odstawiłam na miesiąc, potem spróbowałam znów i było juz lepiej, biust mi się nie powiekszyl, cera tez jakos specjalnie sie nie poprawila, przed okresem nadal jestem nerwowa, czasami mniej czsami bardziej. Ceny cilestu sa różne, u mnie w Warszawie 53 zł(za 3 opakowania), czasem 19,90 za sztukę, ale zdarzało się, że płaciłam 27- 29 zł za opakowanie(grudzień-styczeń). zastanawiam się nad zmianą na coś innego, przytyłam 3 kg no i głównie przez wahania nastroju o tym myślę, po prostu nie czuje sie w 100% sobą. Ale to kwestia indywidualna oczywiście.

Gość sonia04
no własnie, to zależy od organizmu.Jak dla mnie super, na początku lekkie mdłości, ale juz jest ok.a jakie libido hmmm.........:-)))))))