Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lancome2203

Cena depilacji intymnej!

Polecane posty

Gość Lancome2203

Chciałabym wybrac się do kosmetyczki na depilację intymną!Lecz zastanawiam się w jakich cenach wacha sie ten zabieg! Oraz szykam adresy salonów które takie zabiegi wykonują!Prosze napiszcie ile was to kosztowalo i gdzie robiliscie ten zabieg!

Gość MATINA
W życiu nie poszłabym do kosmetyczki golić się w miejscach intymnych.

Gość fatyga
taka depilacje mozesz zrobic sobie sama w domu. uzyj najlepiej do tego pasty cukrowej. nie bedzie zadnych podraznien bo to w calosci naturalne a jest lepsza niz jakikolwiek wosk. mozesz ja zrobic sama. skladniki sa bardzo tanie i nie zabierze ci to wiecej niz pare chwil

Gość łooo matko
-dziewczyna się pyta o cenę a nie o to, jak to zrobić samemu! Chce isc do kosmetyczki to jej nie przeszkadzajcie, tylko odpowiedzcie na pytanie - jeśli znacie odpowiedz, bo ja nie :P Czytanie ze zrozumieniem to nadal nasza słabość...

Gość łooo matko
ale pomogłam :-D:classic_cool:

Gość karma
przeciez nikt jej nie przeszkadza w pojsciu tylko informuje ze moze to takze zrobic sama i tez efektywnie na pewno za o wiele mniejsze pieniadze niz u kosmetyczki.sama uzywam takiej pasty i jestem baaardzo zadowolona z efektow.

Gość Kornwalijka24
Google depilacja intymna ceny--- Chyba najprościej bedzie tak..

Gość a pasta cukrowa ile kosztuje

Gość lancome2203
Z tego co wyczytalam w internecie to pasta cukrowa jest rewelacyjna, a skladniki to banalne do zbobycia a cena ok2 zł :) myślę ze wyprubuję tego sposobu w domu!a Przepis dla zainteresowanych to: • 1 szklanka wody* • 1/2 szklanki cukru • 1/2 cytryny Składniki podgrzać razem, poczekać, aż zmienią kolor, nieco przestudzić, wygnieść w palcach niewielką kulkę, następnie nałożyć na skórę, zerwać, ugnieść, nałożyć, zerwać itp. Łyżka stołowa masy starcza na całe nogi. Nakładanie musi się odbywać zawsze w kierunku wzrostu włosa. Przegotowaną masę można przechowywać przez kilka miesięcy. dziekuje wszystkim za odwpoiedzi i serdecznie pozdrawiam

Chyba sama wypróbuję tą pastę. Tylko czy w przepisie chodzi o sok z cytryny czy cytrynę pokroić i gotować z resztą składników? I czy włosy muszą być dłuższe i jak to jest później-nie wrastają pod skórę? Bo miałam kiedyś taki problem i teraz używam tylko maszynki.

Gość lancome2203
Z tego co wyczytałam po wycisnąć sok z tej cytryny!polecam stronkę prosze ja dokładnmie przeczytać i bedzie Pani wiedziała wszystko!ja muszę troszke pocezkać az włoski mi odrosną po ostatniej depilacji i zaraz wyprubuję tę paste! http://www.wizaz.pl/images/jkrawczyk/depilacja_cukrowa/

Gość lancome2203
Aha i właśnie zaletą jest to ze podobnoż włoski stają sie coraz słabsze po depilacji pastą i nie wrastaja w skóre

Gość neverever
To nie jest odpowiedź na pytanie. A pasta cukrowa to wcale nie jest rewelacja, wiem bo mam ją.

Gość Cena depilacji-zero.
Stosuje depilator dobrej jakosci i nie musze latac do kosmetyczki. Kiedys probowalam. Depilator mi bardziej odpowiada.

Gość lancome2203
Mimo wszystko zrobiłam przed chwila te mase ale czekam az ostygnie wyprubuje na siostrze!:) ja słyszałam ze to bardzo skuteczne wiec zobaczymy!

Gość biedna siostra P

Gość lancome2203
A wiec zrobiłam ze składników takich: Niecała szklanka wody pół cytryny i pół szklanki cukru i wyszło!troche długo musiałam ugniatac ale wyszło i naprawde działa!Sisostra preżyła i stwierdziła ze nie był to zabieg bolesny!Wiec poczekam az moje włoski nieco odrosną i biore sie do roboty za siebie!

co do tego depilatora cukrowego ze strony esentia.pl - na allegro jest taniej ;)

ta pasta cukrow...hmmm....muszę sprobować, to może być fajna sprawa. www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piekno\" www.wellnesslife.pl

Tylko ostrożnie z tą pastą ...jest fajna ale trzeba uważać...ostatnio nalozylam ciut za ciepłą (w rękach sie wydaje ok ,ale skóra w okolicach bikini jest dużo delikatniejsza :/ ) i poparzyłam sie...wyszedł mi bąbel :/ Mam nadzieje ze nie zostanie mi blizna...

no to będę uważać. www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piekno\" www.wellnesslife.pl

Gość lancome2203
A wiec zabrałam się za paszki i bikini!i powiem wam że na paszkach bólu nie czułam, i faktycznie troche czasu mi to zajęło ale myślę ze warto!Jeśli chodzi o bikini, to zaczęłam lecz nieskończyłam, ale nie chodzi tu o ból tylko moja masa zaczela strasznie sie kleic i musiałam zaprzestac wezme sie dzis 2 raz za to!Musze skonczyc bikini ale naprawde nie jest za bolesne!Jeśli potrzebujecie dokładnych instrukcji jak to przygotowałam to piszcie na maila: lancome2203@wp.pl