Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whyyyyy

jak miec... taką pupcie...??

Polecane posty

Gość whyyyyy

jak to robia hiszpanki???? masywne biodra, uda, lydki, wystajaca pupa, tak ze spodnie pekaja, talia wcieta silnie... jak one to robia? zwykle hula hop wystarczy? zrobie wszytskie najciezsze cwiczenia, zeby uzyskac taki efekt... http://www.superdupcie.pl/albums/userpics/10262/SELENA.jpg pomoze mi ktos... jak sie do tego zabrac?😘

Gość hueeee
Adobe Photoshop i jaaazda ;)

Gość pati____gdansk
ona ma wielka dupe!!!! a fuj! ajakie tanie stringi.ble! tandeta do porego ntej1!

Gość oleola
po prostu mają taką budowę i tyle.

Gość whyyyyy
NIEWAZNE jakie ma stringi nie wazne czy wielka dupa o gustach sie nie dyskutuje.... moze ktos wie, jak uzyskac taki efekt?????? jestem plaskodupiem:P:(

Gość whyyyyy
a nei da sie takiej.... zdobyc? masaze kremy cwiczenia...c hociaz w malysm stopniu, proszę:(

Gość też bym chciała
mieć taką,ale to chyba kwestia budowy.Polki mają podobno płaskie. Można je ujędrnić,ale natury nie pokonasz:O

Gość jurkoskahendryka
jazda na rowerze, pływanie, i w ogóle dużo ruchu:D

Gość ja jestem Polka
a nie mam plaskiej dupci :) w ogole z tego co pamietam to chyba zadna z moich kolezanek w liceum nie miala plaskiego tyleczka :)

Gość whyyyyy
dobra dobra..................!:) ale jak chociaz w malutkim stopniu powiekszyc tylek?:(

jest taka sympatyczna płytka z cwiczenia ja chcę miec takie... i z tej serii jest tez tyłek serie 15 minutowe a zakwasy ze chodzic nie można na początek tyłek spada a potem mięśnie sie rozbudowują i jest super efekt tylko trzeba systematycznie ja juz u siebie widze efekty i jestem zachwycona dodaje teraz cieżarki zeby był leprzy efekt płtyka kosztowała mnie niecałe 30 złotych i kupiłam ja w empiku

Gość Ciii
Ja mam z tej edycji "chce mieć taki brzuch" na mieśnie brzucha......u ale wycisk....a co do tyłka ...z tym nie mam problemów ...