Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Kaśka

Stosunek przerywany a ciaza.

Polecane posty

Ktoras przez to zaszla w ciaze? I po jakim czasie? Ile udalo sie preferowac takie \"zabezpieczenie\" ktore wlasciwie zadnym nie jest? Tak z ciekawosci pytam...sama to stosuje i od wczoraj czekam na @

Gość to się możesz nie doczekać
zacznij się rozglądać za wózkiem, sprawdz ceny pieluch itp

Gość to się możesz nie doczekać
to może najpierw teścik?

Gość anakonda_
nie zdecydowałabym sie nigdy na taką"metode". Dla Ciebie stres, dla faceta MEGA nieprzyjemny sex...nie mozecie chociaz gumek uzywac????To jest bardzo zawodne!mam 3 kolezanki z dziećmi, właśnie przy stosowaniu przerywanego

Gość GOSICCCCCCCCCA
JA MAM DWÓJKĘ DZIECI Z TEGO RODZAJU ZABEZPIECZENIA:) SPODZIWAJ SIE NIEBIESKIEJ KRESKI, A JAK DŁUGO CZEKASZ?

Widzisz...chodzi o to,ze moj facet sam tak wybral...oczywiscie nie zawsze jest tak, ale nie w tym rzecz. Chodzi mi o zaspokojenie mojej ciekawosci.

Gość GOSICCCCCCCCCA
JEDEN DZIEN, TO NIC

Gość GOSICCCCCCCCCA
NO A CO Z EWENTUALNĄ CIĄZĄ? JAK TO ON WYBRAŁ, A TY NIE MAS ZNIC DO POWIEDZENIA?

Gość anakonda_
a zwykle masz opóźnienia, czy bardzo reg.?

Ja nie stosowałam nigdy takiej \"metody zabezpieczania przed ciąźą\", ale szwagierka tak----> teraz mają trójkę dzieciaczków //w odstępach co dwa lata// osobiście nie polecam i nigdy bym nie zaryzykowała w takiej sprawie! Mam dwie córeczki i obie ciąże były zaplanowane... Dzieciaczki to \"inwestycja\" na całe zycie wiec tu nie powinno sie mówić o przypadkach... //ale to jest tylko moje zdanie:)// Pozdrawiam

Nie nie...z tym wybieraniem chodzi mi o to,ze to nie dla niego jakis nieprzyjemny sex w takim wypadku. Nie mowie,ze to sie zdarza caly czas..ale wystepuje...ja nie biore tabletek, bo za duzo ich przyjmuje na inne schorzenia. Natomiast on nie zawsze ma ta gumke...ale nie w tym rzecz..

Gość mixa1235
na poczatku gratuluje dokonania wspanialego wyboru "metody antykoncepcyjnej"... moi znajomi w przeciagu 2lat zwiazku stosowali te super metode ;) po roku wpadka- aborcja; co niczego ich nie nauczylo bo niestety po nastepnych 6 nastepna, tym razem ona urodzila... nie ma to jak myslec glowa (nie glowka...) i wyciagac wnioski z wlasnego postepowania; ale coz... ponoc on nie lubil z prezerwatywa bo mu ...uwaga...niewygodnie bylo...

Ale wiemy,ze stosowanie tego wiaze sie z ryzykiem...w razie czego plakac nie bedziemy..ale nie moge przeciez powiedziec,ze to planowane..raczej niespodzianka..

Gość GOSICCCCCCCCCA
NO ROZUM9IEM O CO CI CHODZI , JAK DŁUGO WAM SIE UDA ? NA TO PYTANIE CHYBA NIE MA ODPOWIEDZI, BO MOŻESZ ZAJSC W CIAZE W KAZDEJ CHWILI, CHOCIAŻ JA TEZ SIE NIE ZABEZPIECZAŁAM Z INNYMI CHŁOPAKAMI PRZED TYM Z KTÓRYM ZASZŁAM W CIĄZE WIEC U MNIE TO TRWAŁO KILKA LAT NO POWIEDZMY PIĘC

nom ok ... ale musicie sie liczyć ,ze taka niespodzianka---->drogo kosztuje! //sorka ze zapytam--> ile macie lat i pracujecie? macie swoje cztery ściany , wrazie jakby jakaś niespodzianka sie zdarzyła??//==> jeśli nie chcesz nie odpowiadaj ;)

Gość GOSICCCCCCCCCA
NAJWAZNIEJSZE ZE JESTESCIE RAZEM SZCZĘSLIWI I JAK POWIEDZIAŁAS < PŁAKAC NIE BEDZIEMY> JEZELI CIĄZA NIE BEDZIE PROBLEMEM TO JEST OK, BO JEZELI PODCHODZISZ DO TEGO JAK TA KOBIETA KTÓRA OPISAŁA KOLEZANKA WYŻEJ TOWARTO SIE ZASTANOWIĆ

No ja mam 23 latka..pracuje od 4 lat...on ma 27...jest mieszkanie..tyle,ze jeszcze razem nie mieszkamy..oboje mamy dobre pensje i edukacje zakonczona..praca jest ok w obu przypadkach i napewno stala :)

Gość GOSICCCCCCCCCA
O JEZU JEZELI JUŻ TO TRZEBA SIE MARTWIĆ O ZDROWIE DZIECKA NIE O PIENIĄDZE!!! WSZYSTKO KOSZTUJE A DZIECKO JEST NAJWIEKSZYM SKARBEM I NIE TRZEBA PODCHODZIC DO TEGO W SPOSÓB CZYSTO MATERIALNY

Oj zbaczamy z tematu...hehe...sluchajcie...narazie sie nie martwie...fakt,ze jeden dzien to zadne opoznienie..innych objawow raczej nie mam...tyle,ze w ogole mnie nie bola piersi...a tak zawsze umieralam przed @..to mnie glownie zastanowilo...no ale poczekam jeszcze troszke i zrobie tescik..

Gość GOSICCCCCCCCCA
TO GRATULALACJE , WIEĆ ZYCZĘ CI DZIDZIUSIA Z TEJ CIĄZY PRZERYWANEJ BO WIDZE ZE JESTES UŁOŻONA DZIEWCZYNA I FACET OK:) SPOKO

Gość GOSICCCCCCCCCA
TO CIAZA , TEZ TAK WŁASNIE MIĄŁAM , ZAPOMNIAŁAM DODAZC ZE STRASZNIE BOLAŁY MNIE PIERSI PRZED MIES , A W TYCH OBU PRZYPADKACH ANI TROCHĘ

ta antykoncepcja jak zabawa w rosyjską ruletkę teraz macie okazje się do siebie bardziej zbliżyć i wspólnie zamieszkać :p ale skoro się kochacie, macie odpowiedni wiek, sytuacje finansową to te dziecko będzie dla was błogosławieństwem :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! oczywiście, jeśli to dzidziuś ;)

Gość GOSICCCCCCCCCA
SORY NI9E CIĄZY PRZERYWANEJ TYLKO STOSUNKU PRZERYWANEGO ALE SIE ROZPĘDZIŁAM , NIE TO MIAŁM NA MYŚLI UPPSSS

Hmm...no tak...ale mam spadek temp...wczoraj jeszcze 37.4 dzis juz 37.2...to tez sie pewnie liczy...A piersi faktycznie zero..no troszke same sutki :) Brzuszek duzo mniej boli, mam tylko takie szczypanie od czasu do czasu jajnika lewego...a piersi mimo iz nie bola sa jakby ciezsze..