Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moroszka

expose premiera

Polecane posty

wkurza mnie takie poruszenie przed tym całym expose i dywagacje co powie a czego nie powie Kaczynski.Przecież wiadomo,że powie to co lud chce usłuszeć.A swoją droga ciekawe,czy kiedyś jakiś premier powie,że czegoś jego rząd nie zrobi bo nie umie ,czegoś jeszcze też nie bo ma to w dupie a emerytów oleją,a nauczycieli zdepczą a domów budować nie będą bo nie ma pieniędzy!

Gość biedny nauczyciel
właśnie - mogliby wydłużyć nam wakacje do 3 miesięcy...

no właśnie,to jest część politycznej gry.Dlatego wnerwia mnie takie gdybanie:co powie? a niech gada co chce,i tak gówno z tego co obieca zrobi

-->moroszka Rząd jako rząd z oczywistych powodów wszystkiewgo nie umie. On ma ztrudnić odpowiednich fachowców do konkretnych zadań. A że przeważnie odbywa sie to po lini partyjnej jest jak jest. No i niekońiecznie to rząd ma budowac mieszkania. Wystarczy że stworzy korzystne ku temu warunki. -->kursy masaz tajski warszawa A ja nie jestem szczęśliwy. Marzy mis ie taka partia lub polityk by widzieć sens wzięcia udziału w takich wyborach. :o

do ->Myrevin.wydawało mi się,ze rząd to ministrowie od konkretnych działań na których choc trochę się znają ale nie o to teraz mi chodzi.Czekam na szczere expose czyli : zagłosowaloście a teraz siedźcie cicho bo i tak zrobimy co pasuje nam a nie wam!

Gość fifika
:D :D :D rewolucyjna partia socjalistyczna :D :D :D taka już w Polsce była - rzeczywiście nie dało się wtedy bojkotować wyborów :D :D :D