Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubilam sie

tak czy nie?

Polecane posty

Gość cudnie
a intuicyjnie to co wiedziałaś? len czy lateks?

Gość pogubilam sie
z tykm intuicyjnie chodzilo mi o to ze tak mi sie wydawalo od poczatku ze zajscie w ciaze przez ubranie jest niemozliwe ale teraz juz niew iem

Gość pogubilam sie
wiecej niz 21

no dobra, przepraszam, byłam pewna że to prowokacja, bo (bez obrazy) to jest wiedza z zakresu szkoły podstawowej (za moich czasów klasa szósta). No więc NIE - nie da się zajść w ciążę w ubraniu, w basenie, przez siadanie, przez patrzenie itd. Aby doszło do zapłodnienia żywe plemniki muszą dotrzeć do gotowego do zapłodnienia jajeczka. Co do żywotności i poruszania się plemników odsyłam do encyklopedii, wikipedii lub podręczników. Aha, istnieje ryzyko podczas wzajemnej mastrurbacji jeżeli przeniesie się spermę na dłoni (palcu) do wnętrza pochwy). Ale jak to słusznie napisał przedmówca - przez skórę czy to na udzie czy to na brzuchu - NIE, nie da się. Przez dobrą, nie przeterminą i nie przedziurowana prezerwatywę też jest to prawie niemożliwe. Pozdrawiam debil co siedzi

Gość pogubilam sie
ja sie tylko spytalam czy mozliwe jest przez ubranie? siadanie basemi patrzenie to nie ja pytalam a co do szkoly hmm jakos u mnie w szkole o tym nie mowiono

Gość pogubilam sie
nigdy u mnie w szkole nikt nie powiedzial : jak lezy na tobie facet w ubraniu i w pewnym momencie przypadkiem nie wytrzyma i sie spusci to nie zajdziesz w ciaze wogle to nigdy o czyms takim nie slyszalam moze to temu ze sie malo tym interesowalam :O

Gość pogubilam sie
chociaz ostatnio mialam schizy typu ze to jest mozliwe takze i bez tego "ewnentualnie" :O

Gość pogubilam sie
przepraszam pogubilam sie chcialam napisac ze ostatnio wydawalo mi sie ze to jest mozliwe bez tego co nasapilo w poscie wyzej w " pewnym momencie"

dokładnie Hungerko, masz rację, ale mam wrażenie, że ostatnio popisywanie się ignorancją jest na topie - nikt się juz nie wstydzi, że nie wie rzeczy oczywistych i jeszcze czuje się obrażony, jeżeli inni się śmieją.

Gość pogubilam sie
jejku CZY NAPRAWDE NIE POTRAFICIE ZROZUMIEC ZE KTOS CZEGOS NIE WIE? i to nawet jesli chodzi o rzeczy oczywiste jak wezmiesz 30 letnia dziewice i zadasz jej pytanie czy ciaza przez ubranie jest mozliwa to tez pewnie nie bedzie wiedziala mimo swoich 30 lat zwyczajnie nie kzady interesuje sie wszystkim i nie kazdy wszystko wie czy naprawde brak zainteresiowania seksem przez 20 lat to jest az takie trudne do zrozumienia?

Gość pogubilam sie
jak widac po tym forum JEST bo wszytscy tutaj siedzacy TE rzeczy maja w malym paluszku juz od podstawowki maja nie z teorii tylko z doswiadczenia czyz nie tak?

to nie chodzi o zainteresowanie seksek czy bycie dziewicą. Dziewica też człowiek i powinna mieć podstawowe pojęcie o świecie. Rozumiem, że skoro nigdy nie byłaś w USA to nie wiesz gdzie jest, ani jaką mają walutę? Idąc tym tropem, jeżeli nie jesteś historykiem to nie masz bladego pojęcia kim był Mieszko I? Dziewczyno, nikt od ciebie nie wymaga znajomości technik miłosnych z dalekiego wschodu, ale skąd się biorą dzieci to już naprawdę uczą na biologii. Inicjacja seksualna nie ma z tym nic wspólnego.

Gość pogubilam sie
hm czyli ze co ze ubranie to prawie jak srodek antykoncepcyjny? hm dziwne ze o tym nie slyszalam do tej pory :O a wlasnie ze ma to czy sie tym interesuje i czy jest sie dziewica a ta waluta usa i polzenie to tak jak czy w czasie seksu mozna zajsc w ciaze to sa takie same pytania? tylko ze ja pytam o co innego

Gość pogubilam sie
wlasnie weszlam w neta calkiem rzypadkiem na forum kafeteria przeczytalam i wpadlam w panike ze ja dziewica jestem w ciazy bo przeczytalam wypowiedzi niby tych madrych nauczoinych w szkole majacych pojecie o swiecie ludzi

Gość pogubilam sie
NO I CO MACIE SATYSFAKCJE?

Gość pogubilam sie
to o ubraniu jako srodku ntykoncepcyjnym to nie ja wymyslialm ja tylko zacytowalam to stwierdzenie z innego topicu to byla wypowiedz innej osoby nie moja ja tylko to przytoczylam

Gość pogubilam sie
i jestem pewna ze na tej twojej wspanialej stronie nic o ciazy przez ubranie nie ma

to, że inni wypisują głupoty nie świadczy o prawdziwości tych głupot, a tym bardziej o \"uczoności\" tych innych. Ja też kiedyś czytała wypowiedź kogoś kto twierdził, że może zobaczyć swoją macicę, ale to nie znaczy że teraz będę też tak twierdzić, albo że zacznę się zastanawiać, czy na pewno macicy nie widać jak się człowiek schyli, no zastanów się, co to za argumenty? A jak wszyscy będą mówic, że ziemia jest płaska to też się będziesz zastanawiać czy to prawda?

Gość pogubilam sie
tylko ze to czy ziemie jest plaska albo czy widac macicie to nie ma zadnego wplywu na moje zycie i mi to wisi

Gość pogubilam sie
powtarzam ja nie pytaLAM CZY MOZNA ZAJSC W CAIZE BEDAC W BASENIE CZY W RZECZE TYLKO CZY JEST TO MOZLIWE PRZESZ UBRANIE

Gość pogubilam sie
czy juz nawet jak czlowiek sie pyta o cos to musi jeszcze tlumaczyc dlaczego sie o to pyta?

Gość Anasie Sk
Mam prośbe do autorki: przedstaw mi, jak uprawiasz seks przez ubranie. Chętnie poczytam, może wypróbuję.

Gość pogubilam sie
chcialabys