Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubella

dla tych co nie moga zapuścic włosów..

Polecane posty

Gość lubella

zawsze marzyłam o tym zeby miec chociaz póldługie.. ale kiedy je choć troche zapuszcze wygladam jak osikana.. chyba za cienkie mam..

Kup sobie jakiś preparat ze skrzypem w aptece, np. Skrzypovitę. Naprawdę pomoga, włosy szybko rosną, są silniejsze. Nie kosztuje to dużo. :)

Gość cocaKarolla
a mnie sie wydaję,że Tobie brak konsekwencji..... Wiadomo,że jeżeli zapuszcza się włosy, to przez pewien czas wyglądają paskudnie.Muszą poprostu odrosnąć.Ale chyba warto przeczekać ten moment,by mieć upragniony efekt.

Gość lubella
własnie ja mam też takie doświadczenia że niewiele pomaga.. moze po prostu moje włosy sie nie nadaja, i koniec..?

Ja tez chcialabym zapuscic i kilka razy probowalam, w sumie to co roku na wiosne ;). W pewnym jednak momencie dostaje juz szalu i lece do fryzjera z zawrotna predkoscia. Trzeba miec cierpliowsc a mnie jej brakuje niestety.

No to może sie jakoś źle odżywiasz, masz za mało witamin i jakichś tam innych ważnych składników?

Gość cocaKarolla
A jesli chodzi o cienkość...musisz uważać co jesz.Włosy to czują.Wzbogac ją o sałatki z warzyw i owoców oraz produkty bogate w witaminę E.Można też używać szamponu zwiększającego objętość i odżywki

Gość lubella
nie, po prostu mam cienkie włosy, jak mam ładnie obciete to sa super, ale tylko troche podrosna to jest szok.. leża płasko, nawet jak je na wałkach podniose, to za pól godziny już sa klapniete..

Cocakarolla te szampony i odżywki dają równie dużo co tabletki :O Na mnie w ogole te specyfiki nie działają :(

Gość cocaKarolla
więc może natura tak chciała i nie dane Ci będzie zachodować.... krótkie też są ładne... byleby były zadbane,bez rozdwajających się końcówek i nie przetłuszczone...Fuj. A może idź do dobrego fryzjera i zafunduj zabieg zagęszczania włosów?!

Gość lubella
a czy zgadzacie się ztym że długie włosy ogólnie postarzaja..?

Lubella mam ten sam problem - teraz jestem szczęśliwą posiadaczką fryzurki \"na chłopaka\". Marzyłam o zapuszczeniu długich włosów i zrobieniu trwałej podnoszącej włosy, ale feyzjerka oświciła mnie, że to się krótko trzyma i niszczy włosy (szczególnie takie cienkie jak moje). Odpuściłam sobie i w sumie jestem zadowolona aczkolwiek czasami pomarzę sobie o długich włosach :)

Jak dla mnie - nie postarzają! Mam długie - do połowy pleców - i wcale nie czuje sie stara - raczej krótkie postarzają - tak patrząc na wiek i fryzury to im starsza kobieta tym ma krótsze włosy.

Gość a ja mam bardzo
bardzo grube, sztywne i rosną z szybkością światła..... :( :( i wcale nie jestem z tego zadowolona!!!!!!!!! Wyobrażacie sobie, że kiedy rozjaśniałam włosy (a robiłam to długi czas, w nadziei że może je osłabię i staną się w końcu cieńsze, he he ;) ) to odrosty pojawiały mi się już na 3 dzień po zafarbowaniu??? A po tygodniu odrost miał jakieś pół centymetra....

Gość cocaKarolla
Długie włosy wcale nie postarzają. Wręcz przeciwnie. Zapytaj dobrego fryzjero,to powie Ci,że nie ma nic gorszego niż kobieta po 30tce z krótkimi czarnymi włosami.Najlepsze sa półdługie!!!!!!!!!!

CocaKarolla - nie zgadzam się z tym, że najlepsze sa półdługie :O Ja na przykład najlepiej wyglądam w króciutkich (a mimo to chce zapuścić :D ), a w półdługich to raczej średnio.