Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fobiaaa

Gamofobia

Polecane posty

Gość fobiaaa

witam! Chcialabym sie dowiedziec czy Ktos z was ma ten sam problem?Panicznego strachu przed malzenstwem?I jak mozna z tym lekiem walczyc?

Gość słyszałam o czymś takim
ale w odniesieniu do mężczyzn.Podobno istnieje taki typ facetów,którzy chorobliwie boją się zawierać małżeństwo

Gość fobiaaa
no wlasnie w moim przypadku tak wlasnie jest i uwazam ze tu akurat nie lezy problem w moim mezczyznie.Najgorsze ze nie wiem jak zwalczyc ten lek:(

Gość ikau
slyszalam o tym ale nie wiem co poradzic

Gość Madzia O.
to przechodzi jak poznasz osobe ktora jest stworzona tylko dla Ciebie

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
To nie ma nic wspólnego z partnerem... problem dotyczy nas samych... Mam to samo (lub miałam). Przeczytałam książkę \"pokonać lęki i fobie\" - troszkę pomogła. Polecam ten artykuł: http://www.kafeteria.pl/ustalmyjedno/obiekt.php?id_t=476 przeczytaj list i drugą połowę komentarzy... mnie tak naprawdę to postawiło na nogi...:) Teraz jest już dużo lepiej - ślub za miesiąc :) Mi pomogła przede wszystkim świadomość, że to we mnie jest problem (a nie w moim partnerze). Pozdrawiam i trzymaj się ciepło :)

Gość Vetitas
Fobiaaa -ale dlaczego na siłę chcesz go leczyć przecież nie trzeba podpisywać "cyrografu" żeby być razem:)