Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocaKarolla

Szampony pogłebiające kolor brązowych wlosów

Polecane posty

Gość cocaKarolla

Kupiłam ostatnio odżywkę Sunsilk do brazowych włosów.Używam,ale zadnych zmian nie widzę.Miałam tylko 2 razy pofarbowane włosy i nie chcę tego wiecej robić,a chciałabym pogłebić swój naturalny brąz

Gość cocaKarolla
Jesli chodzi o blond,to nie wiem czego dodają do produkótw przeznaczonych do tego koloru.Wiem,że w niektórych odzywkach do brazaowych w składzie jest henna, więc możliwe by coś zadziałało.Nie wiem czy to ja mam takie szczęście do trefnych zakupów, czy coś z włosami moimi nie tak...

Gość cocaKarolla
a czy dąb nie farbuje też skóry, szczególnie tej przy włosach?? :I

a ja kupiłam szampon Pantene i fajnie po nim włosy błyszczą, nawet ktoś spytał czy farbowałam :D

z timoteia jest niezła - włoski fajnie się błyszczą i nabierają takiego ładnego.... odcienia :P:P tylko nie można przesadzić z ilością, bo wtedy szybko się przetłuszczają pzdr :)

Gość cocaKarolla
i jeszcze 1 pytanie. Przeczytałam kiedyś,że stosując szampony i odzywki z henna nie mozna farbować właosów.Dlaczego? A jesli je pofarbuję to jaki będzie efekt? A ta kore dębu mozna dostać w aptece.Trzeba przygotować jakis specjalny wywar?

Gość justynia
czy znacie nazwy szamponów które przyciemniają włoski

Gość sibi
normalnie robisz odwar z kory debu,tak samo ale łagodniej działa szałwia na ciemne lekko przyciemnia.a polecam od siebie szałwie,skrzyp ,pokrzywa.taka płukanka nadaje kolor i odżywia

Gość sibi
a czemu nie wolno stosować szamponów z henna i je farbować,bo henna wchodzi w reakcje z chemicznymi farbami i wychodzi inny kolor,nawet można mieć zielone włosy:)

Gość juh
to nieciekawie bo za pare dni mam miec refleksy we wlosach robione a myje tym z henna szamponem