Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yennefer22

ujedrnic brzuszek i nie tylko!!!!!

Polecane posty

Gość yennefer22

kurde tyle jest tych kremow, balsamow i innych specyfikow ujedrniajacych ze nie wiadomo za ktory sie zlapac!!!!.Moze Wy macie jekies sprawdzone kosmetyki zeby ujedrnic i wyszczuplic brzuszek i nie tylko???Ostatnio mialam serum wyszczuplajace z Eveline czy jak to sie tam pisze, no i nic rewelacyjnego mimo regularnych masazy.Poradzcie cos!

nie uzywałam nigdy, choc chce miec bardziej płaski brzuszek :) ale mimo wszystko wydaje mi sie z podstawą są tutaj ćwiczenie i zmiana diety, kremy owszem ale to tylko dodatek :] takie moje zdanie

Gość yennefer22
no wlasnie Nectarine!!! dietke mam, pije duzo wody, robie sobie brzuszki i chodzi mi o to zeby no wiesz ujedrnic troche skore na brzuchu bo jak spale tluszczyk to chcem zeby skora byla napieta a nie taka ochydna zwisajaca.Kremow jest mnostwo i chcialabym kupic jakis sprawdzony.

A no to bardzo prawidłowo :D a co do kremow... jak juz napisałam , nie uzywałam, ale mysle ze albo dermatolog cos dobrego ci doradzi albo babki w aptece ;) chociaz tutaj tez mogłyby kobitki napisac to byśmy wiedziały co i jak :D im wiecej opini tym lepiej ;)

pilates jest na ujędrnianie ciała najlepszy, kremy tyllko moga wpomóc :) www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piękno\" www.wellnesslife.pl

Gość yennefer22
zastanawiam sie tylko ile pociagne na tych brzuszkach:)pewnie jak zwykle porobie z tydzien i mi sie odechce.Ah nie mam wogole silnej woli ani samozaparcia.Co do brzuszka to smaruje codziennie ale zwyklym balsamem i codziennie wieczorem robie masaz i tak pomyslalam ze jak juz sie przyzwyczailam to pomoglby jakis dobry kremik.Mialam tez ten z Avonu costam liposukcja i zadna rewelacja.Czekam na opinie.

Gość yennefer22
dzieki Olena

Gość madzialkaaAA6
ja kupilam oriflame ujedrniajacy,ale jeszcze nie stosowalam ,ktos uzywal??

Gość polecam żel Lancome
Body Sculptesse, u mnie efekt po dwóch tygodniach był rewelacyjny

Gość yennefer22
wlasnie slyszalam ze wogole kosmetyki Lacome sa super a ile on kosztuje?w sumie to cena nie gra takiej ogromnej roli co nie oznacza ze dam Bog wie ile kasy na kremik:)

Gość kosztuje ok. 160-180zł
ale ma pojemność 200ml

Gość yennefer22
na ile Ci wystarcza 200 ml?

Gość wystarcza na jakieś
4 tygodnie, bo ja tylko nogi tym żelem smaruję:) I tez super nawilża

Gość yennefer22
uzywala ktoras z Was moze serri tej pomaranczowej z Ziaji?Podobno tez niezle sa te kosmetyki.

nie brzuszki!!! :o 6 weidera... tylko tego typu ćwiczenia działają dobrze na brzuch... a reszta to?? pff

Gość yennefer22
KAPKA a Ty to stosowalas?Kurde ale to juz trzeba chyba naprawde systematycznie.Po jakim czasie spalilas brzuszek?

Gość witam Was
ja tez niestety nie mam silnej woli i zapał do robienia brzuszkow czy innych cwiczen przechodzi mi po tygodniu :( moja kolezanka bardzo sobie chwali ten krem z Avonu antycellulitowy,mowi ze uda jej bardzo wyszczuplił...wiec moze na brzuch tez podziala...ale ja osobiscie do Avonu mam sceptyczne podejscie takze sama nie wiem...

Gość yennefer22
zalezy ktory ten krem z Avonu.Podobno ten z rozowej serii jest nawet dobry ale tez zalezy komu pasuje.ja mialam ten nowy i drogi jak cholera i rewelacyjny to dla mnie nie byl.Wisi mi oponka i musze ja spalic!!wstydze sie wyjsc w kostiumie jeszcze jak stoje to wciagam brzuch i nic nie widac,gorzej jak usiade:)chcem sie go pozyc ale chyba dluga droga jeszcze przedemna.Ciekawa jestem w ile czasu mozna spalic brzuszek?

Gość buahahahahahahahahaha
ej, srory, kapka, miło że jesteś taką teoretyczką, ale masz 70cm w talii, jak wynika z twojej stpkoi:) A ja mam 61 cm w talii, a jestem od ciebie wyższa o jakieś 4-5 cm:) I musze ci powiedzieć, że brzuszki, odpowiednio wykonane, działają wspaniale. Także nie krytukuj wszystkiego, bo jakoś nie widać, żebyś akurat na brzuszkach znała się najlepiej:o

Gość witam Was
hehehehe czytam co piszesz i czuje sie jakbym sama to pisala :):):) tez jak stoje to jeszcze jako tako ale jak siade...o matko!!! pareo, recznik albo podwijam kolana zeby go ukryc:P niestety nie mam silnej woli i moje "wysilki" koncza sie zwykle po tygodniu a brzuch i apetyt pozostaja :(

Gość Well - Well
Lepiej pocwiczyc :) ale sama stosuje Norel z algami ... i widze efekty (w polaczeniu z codziennymi brzuszkami i rowerkami) _________________ Jestem Well... A Ty? www.WellnessLife.pl

Gość yennefer22
no wlasnie!!!!!robie te brzuszki(chociaz czasem strasznie mi sie niechce) jakies sklony, wygibasy i inne cuda bo juz meczy mnie to wciaganie.....i musze sie przelamac i robic je systematyczne.Chcem go spalic!!!!!!Dlaczego czlowiek musi sobie wiecznie czegos odmawiac?jak nie na rzecz cery, to na rzecz brzuszka.Diety - sriety i cwiczonka....moglybysmy sie rodzic doskonale nie???:) haha

Gość witam Was
No niestety...jedni maja brzuch inni grube nogi jedni maja silna wole inni slomiany zapał :( i wydaje mi sie ze mozna nie wygladac idealnie ale jak sie ma silna wole to mozna zrobic wszystko! i to mnie boli ze ja siebie nie potrafie zmusic, nie potrafie sobie odmowic, lenistwo i glod mnie pokonują w tej sytuacji niestety:(