Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iga5

Od kiedy pojawiaja sie kolekcje jesienno- zimowe ,w sklepach --chdzi mi o garnit

Polecane posty

Od kiedy pojawiaja sie kolekcje jesienno- zimowe ,w sklepach --chdzi mi o garnitury ?

chdzi mi o to,ze ślub mamy 30września i nie wiem ,czy kupować teraz garnitur , poczekać do września--- żeby nie było za późno!!!

Gość kropek1234
Wejdź sobie kobitko na stronę z garniturami, tam na pewno będą linki do różnych kolekcji!!! Jeśli ślub 30 września to masz jeszcze czas, a jak chcesz jak najświeższy to kup dzień przed ślubem na pewno będzie jeszcze cieplutki :P

nikt nie chce informowac , kiedy pojawia sie w sklepach bo chcą wysprzedac stara kolekcje

No to jak nikt nie chce, to chyba Ci nie pomogę :O My kupiliśmy garnitur w czerwcu :) klasyczny czarny na pierwszy dzień i jasny na drugi. Bez ekstrawagancji, klasyczny.

my też nie chcemy cudó jakis tylko ,nic takiego teraz nie znaleźlismy, nie che na siłe kupowac, tylko sie boje ,ze jak teraz nie kupimy to nie bedzie potem rozmiarów, a co do nowej kolekcji ??????

Gość kieby moje rącki nie kosiły łą
dobze ze nie uządzata se wesel tygodniowych , bo byśta musiały nakupić se siedem garnioków

Iga powiem Ci szczerze, że jakby na mnie przyszło wolałabym już teraz kupić, lub rozejrzeć się i jakby była możliwość to zamówić ma konkretny termin konkretny garnitur. Aby wiesz był ten spokój, że jak pójdziemy to kupimy. Jak jesteś z dużego miasta masz ten komfort, że masz w okolicy dużo tego typu salonów, sklepów. Ja mieszkam w niewielkim mieście i praktycznie skley z garniturami jest pięć na krzyż :O tak więc sama rozumiesz czemu kupiliśmy już w czerwcu. Na szczęście zakup był trafny, strzał w 10!!!!!

Gość jakubowska
Iga, a co to za różnica, czy kolekcja wiosenno-letnia, czy jesienno-zimowa? Jeśli bierzecie ślub we wrzesniu, to nie widzę problemu- gorzej jakby ślub był w grudniu, a pan młody wyskoczył w letnim wdzianku. Nie chcesz nerwów- kup wcześniej. Moj mąz kupował 1,5 tygodnia przed slubem, przyprawiajac mnie tym o niezle nerwy.

igo nie wiem kiedy nowe kolekcje ale z garniturami coraz gorzej :-( złaziliśmy pół warszawy w tą sobotę... A TŻ marudził!!!! byliśmy w desperacji i każde pieniądze za dobry garnitur - w niektórym sklepach (np. w Vistuli) na cały salon parę takich smętniaków wisi... Wreszcie coś nam się udało dostać w digel\'u (www.digel.de). A już na chłopaka niezbyt wymiarowego (mój TŻ ma 194cm wzrostu) to tragedia... Oprócz tego co kupiliśmy to jedynie w pierre cardin nam obiecali że ewentualnie wybrany model mogą spróbować sprowadzić

Ja moge polecić osobom z okolic Piaseczna świetny salon w Outlecie. Mój narzeczony bez problemu dobrał sobie tam garnitur. Ma 185 cm wzrostu i trochę za dużo w talii. Myśleliśmy, że będzie musiał szyć, a bez problemu kupił gotowy. Wszystko zależy od tego, jakiego garnituru szukacie. Mój narzeczony kupił w Sunset Suit grafitowy, do tego łososiowa kamizelka, musznik i wypustka. No i oczywiście koszulę, spinki. W salonie można zamówić poprawkę zakupionych rzeczy. Szczerze polecam. Ceny atrakcyjne, a sprzedawca bardzo miły i zna się na rzeczy. Wypytywał o wszystko, o to jaka będzie moja sukienka, jakie dodatki, jaka bizuteria itd. Chciałam, aby narzeczony kupił jasny garnitur (w jasnym mu zawsze było lepiej), ale jak go zobaczyłam w tym kompleciku co kupił to się mało nie popłakałam ze wzruszenia.

Znajomy kupował garnitur z dodatkami w Centrum Mody w Nadarzynie. Za wszystko zapłacił 1000 zł