Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za g.....

Plastikowe ramiączka - znowu pierwszego dnia się zerwały / cholera ile razy w

Polecane posty

Gość a ja co kupię
to ja jednak wole jak wystaje kawałek plastiku niż zwykłe ramiączko:) co kto lubi.

do dziewczeki - zgadzam sie z Tobą moja siostra też ma małe piersi i musi kupować z gąbkami staniki i nawet może kupowac takie bardziej odkryte bo u niej i tak nie ma się co kiwac, ale oglądałam kiedyś wywiad z panią która jest projektantką bielizny i powiedziała że kobiety takie staniki odkryte ( jakie 99% dziewczyn nosi na codzień) powinno się nosić tylko na specjalne okazje bo są bardzo niezdrowe i źle wływają na piersi.

Gość misiaaaaaaaa
a ja co kupię...> zgadzam się:)

ja kiedyś kupiłam sobie takie silikonowe ramiączka w jednym ze sklepów Triumph\'a..fakt, były droższe o niebo od tych bazarowych,ale proporcjonalnie do jakości!miałam je przez bardzo długi czas,mało tego, że nie pękały, ani nie urywały się,to jeszcze przez mega długi czas wygladały na \"nieznoszone\"polecam

Gość misiaaaaaaaa
A ile kosztowały?

Identyfikator -- ja nieznosze stanikow z gabkami. Tzn takimi \'ogromniastymi\'. Wole juz takie bez gabek. Przynajmniej wygladaja naturalnie. Fakt, nie mam sie czym pochwalic, bo \'ledwo\' A mam, ale nie przeszkladza mi to. Przynajmniej mi lekko :]

Gość misiaaaaaaaa
dzieweczka....> hej tez masz tak mały biust jak ja. Radziłaś mi ąe lepij chodzić bez biustonosza. Ja bym się nie odważyła:) A TY?

no gąbki to masakra :o tzn moja siostra też nie kupuje takich z gużymi wkładami tylko takie lekko \"ogąbczone\" :D chciałaby mieć takie jak moje ale wtedy by wyglądała jak deseczka :P

Gość misiaaaaaaaa
Ja bym też tak chciała, ale tylko mogę sobie pomarzyć:(

Ja nie raz chodzilam bez stanika. Kiedys mialam 2 miesieczna amnestie piersi :P Mowie Ci - super wygoda :] Tylko, wiadomo - trzeba sie przemoc ;) Sprobuj :) Identyfikator -- no ja takie leciutko \'ogabczone\' to tez kupuje. Ostatnio kupilam taki super wygodny, jakby na mnie szyty :P A zsie boje co zrobie jak sie \'znosi\' :P

eh duże piersi to tez problem :o czasami bluzka nawet jak jest za szeroka to w piersiach nie staje :o ale ostatnio schudłam 7 kg i już nie ma problemu z tym :D

Gość misiaaaaaaaa
ja też ostatnio kupiłam super biustonosz czarny. Ma cięcie na ukos, nigdy nie kupowałam takich bo wydawało mi się, że będą jeszcze bardziej spłaszczać mój mały biust. A tu niespodzianka:) Super wyglądają w nim piersi:)

Moja kolezanka ma wielgachne piersi. A jest bardzo niska (ok 160 cm) i ma wielki problem z kupnem bluzek, sukienek. Wiec kazda ze stron ma swoje problemy :] Ale najwazniejsze to chyba polubic co sie ma ;)

No wlasnie, moj tez ma przeszycie ukosne. I SUPER lezy :D Kiedys gdzies w necie mi wladl w oko taki opis, ze do jakich piersi, ktore \'przeszycia\' sa najlepsze. Ale cholera nie przeczytalam i mi zniknelo :O Moze ktoras z was spotkala sie z czyms takim?

a to moje piersi wydają się małe bo jestem wysoka ( 180 cm ) i nikt mi nigdy nie wierzy jak słyszy mój rozmiar stanika :P

Gość qwerrtygirl
one sa beznadziejne! z metalowymi zaczepami drapią a plastikowe pekaja po kilku godzinach! poza tym jak sobie te foliowe wyreguluje w koncu to i tak zaraz z powrotem sa dlugie jak na jakiegos grubasa..

Gość misiaaaaaaaa
dzieweczka...> ja też właśnie gdzieś w necie to wyczytałam i taki kupiłam. Rewelacja, już zawsze taki będę kupować:)

Gość a co do moszenia bluzek
w ktorych moze wystawac stanik a nie wyglada to najlepiej mozna zawsze kupic takie samotrzymajace sie sylikonowe miseczki