Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asiunia86

znacie marke DOROTHY PERKINS???

Polecane posty

Go艣膰 asiunia86

hej dziewczyny! znacie ta marke (mam nadzieje ze nie poprzekrecalam nazwy)??? co to za odiez? jakas ekskluzywna czy zwykle szmaty! prosze napiszcie czy znacie i jakie macie zdanie na twn temat!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bella-dona
Jedna z lepszych marek ,porzadne materialy i wykonanie ,u nas jest sporo w lumpeksach tej marki -sa to rzeczy nie zniszczone i warte polecenia,podobnie bon marche ,Evie,Select,i wiele innych Nowe sa naprawde bardzo drogie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bella-dona
I na allegro tez sporo tych marek,ja ze swego doswiadczenia o stanikach tych firm moge powiedziec ,ze sa najczesciej mniejsze niz na metkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiunia86
no wlasnie pytam bo mam dosc duzo rzeczy z lumpa tej marki i tak sie zastanawiam czy to obciach nosic je czy warto poszpanowac :))) dzieki za odp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiunia886
podwyzszam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciuchy sie nosi
nie dla marki, tylko w贸wczas gdy si臋 dobrze w nich wyglada :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinkle
Dorothy Perkins super extra nie jest ale na poziomie, pelno jej sklepow w Londynie, tak jak Next, Neu Look itp, Evie nie koniecznie. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anhela
W UK jest ca艂a sie膰 i w Irlandii tez, dobre s膮 te ciuchy, ale jak dla mnie to nie warte swojej ceny. I ten designe....Bon Marche to sklepy dla kobiet powyzej 50 r. 偶. albo dla babek, kt贸re s膮 mocno przy tuszy, chocia偶 mnie uda艂o sie kupic tam zajebisty komplet bielizny. Envie- takie sobie, przecietne angielskie ciuchy.

Udost臋pnij ten post